
Στην pole position του βρετανικού Grand Prix ο Φερνάντο Αλόνσο
Από την pole position του βρετανικού Grand Prix, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην πίστα του Σίλβερστοουν, θα ξεκινήσει ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο (Renault). Δίπλα του θα βρεθεί ο Φινλανδός Κίμι Ράικονεν (McLaren-Mercedes).
71
Από την pole position του βρετανικού Grand Prix, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην πίστα του Σίλβερστοουν, θα ξεκινήσει ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο (Renault).
Δίπλα του θα βρεθεί ο Φινλανδός Κίμι Ράικονεν (McLaren-Mercedes), ενώ ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Μίκαελ Σουμάχερ (Ferrari), αν και έκανε τον καλύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά, θα βρεθεί στη δεύτερη γραμμή της εκκίνησης.
Οι δέκα πρώτοι όπως προέκυψαν μετά τα προκριματικά του Σαββάτου:
1. Φερνάντο Αλόνσο (Ισπανία) Renault
2. Κίμι Ράικονεν (Φινλανδία) McLaren
3. Μίκαελ Σουμάχερ (Γερμανία) Ferrari
4. Φελίπε Μάσα (Βραζιλία) Ferrari
5. Τζιανκάρλο Φισικέλα (Ιταλία) Renault
6. Ρούμπενς Μπαρικέλο (Βραζιλία) Honda
7. Ραλφ Σουμάχερ (Γερμανία) Toyota
8. Χουάν Πάμπλο Μοντόγια (Κολομβία) McLaren
9. Νικ Χάιντφελντ (Γερμανία) BMW Sauber
10. Ζακ Βιλνέβ (Καναδάς) BMW Sauber
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Λίβανος: Αλλοι 10 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα – Ανάμεσά τους 2 παιδιά και 3 γυναίκες
- Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]
- Ειρηνικός Ωκεανός: Τουλάχιστον 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- ΑΑΔΕ: Σε φοροελεγκτικό κλοιό η αγορά ακινήτων – Τι ψάχνουν οι ελεγκτές
- Ψαλίδι έως 22% στις συντάξεις αλλά και στα αναδρομικά
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)


