
Μας επηρέασε η ζέστη, παραδέχθηκε ο Έρικσον
Τη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών για την Εθνική ομάδα της Αγγλίας προτίμησε να τονίσει στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Παραγουάη ο Σβεν Γκόραν Έρικσον. Όσο για τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας του, την απέδωσε στην πολλή... ζέστη. Man of the match ο Φρανκ Λάμπαρντ.
71
Τη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών για την Εθνική ομάδα της Αγγλίας προτίμησε να τονίσει στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Παραγουάη ο Σβεν Γκόραν Έρικσον. «Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στο β ημίχρονο, αλλά σημασία έχει η νίκη» τόνισε.
Ο Σουηδός τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, γεγονός όμως που απέδωσε στην πολλή… ζέστη που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο.
«Υποφέραμε πολύ, αλλά αυτή ήταν η πρώτη πραγματικά ζεστή, πολύ ζεστή ημέρα. Αυτό μας εμπόδισε λίγο στις προσπάθειές μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης» είπε αρχικά ο Έρικσον.
«Πήραμε τη νίκη υποφέροντας, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να υποφέρεις ορισμένες φορές. Ήταν όμως μια πολύ καλή αρχή» συνέχισε ο Σουηδός.
Με τον προπονητή του συμφώνησε και ο αρχηγός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Είχαμε μια καλή αρχή, πήραμε τρεις βαθμούς. Ήμασταν καλοί κατά διαστήματα, αλλά τους δίναμε (των Παραγουανών) τη μπάλα ίσως λίγο παραπάνω απ όσο θα έπρεπε».
«Μπορούμε να πιάσουμε καλύτερη απόδοση και θα δουλέψουμε σκληρά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ επηρεάζει η ζέστη. Στις 3 το μεσημέρι είχαμε 28-29 βαθμούς. Δεν νομίζω ότι χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι απέναντί μας ήταν μια νοτιοαμερικάνικη ομάδα, που ξέρει να παίζει πολύ καλά» προσέθεσε.
«Το αποτέλεσμα είναι σημαντικότερο από την εμφάνιση» συμφώνησε και ο Φρανκ Λάμπαρντ, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα (Man of the match).
Νοκ άουτ ο Βιγιάρ
Ο τερματοφύλακας της εθνικής Παραγουάης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς ο τραυματισμός του τελικά δεν ήταν απλός καθώς θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά αν η ομάδα του δεν κάνει την έκπληξη χάνει τη διοργάνωση.
Εν τω μεταξύ ο Ανιμπάλ Ρουίθ, προπονητής της Παραγουάης δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για τη θέληση και το πάθος. Κάναμε λάθη στα πρώτα 15 λεπτά αλλά ξυπνήσαμε και ελέγξαμε την Αγγλία. Αιφνιδιαστήκαμε από το γκολ αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε στα ίσα μία δυνατή ομάδα. Μπλοκάραμε κάποιους επίνδυνους παίκτες, όπως ο Κράουτς, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμφάνιση για το μέλλον. Μπορούμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα και να κάνουμε το επόμνεο βήμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υποκλοπές: Η Intellexa του Ντίλιαν, με έδρα την Αθήνα, διαφήμιζε κατασκοπευτικά λογισμικά σε «Αρχές επιβολής του νόμου»
- Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι φίλοι στην ευτυχία μας;
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Τουρισμός: Στους λιγότερο κερδισμένους προορισμούς της Μεσογείου η χώρα μας
- Νέα μέτρα για τις ελλείψεις και αποσύρσεις φαρμάκων που θα συνεχίζονται
- Γερμανία: Αναλαμβάνει «περισσότερη ευθύνη» και… προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία;






