
Ενδιαφέρον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για Βορονίν αποκαλύπτει ο γερμανικός Τύπος
Ο γερμανικός Τύπος φέρνει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ουκρανού Αντρέι Βορονίν. Επισημαίνεται όμως ότι για τον διεθνή Ουκρανό ενδιαφέρονται και σύλλογοι από την Ουκρανία, την Ρωσία, την Ισπανία και την Γερμανία.
89
Ο γερμανικός Τύπος φέρνει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς Ουκρανού επιθετικού, Αντρέι Βορονίν.
Ειδικότερα, το «Kicker» αναφέρει ότι ο Αντρέι Βορόνιν δεν δείχνει να βρίσκεται στα πλάνα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς η γερμανική ομάδα έχει αποκτήσει ήδη δύο επιθετικούς.
Ενδιαφέρον για την απόκτησή του δείχνουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ αυτών και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός.
Το δημοσίευμα επισημαίνει όμως ότι για τον Βορονίν ενδιαφέρονται και σύλλογοι από την Ουκρανία, την Ρωσία, την Ισπανία και την Γερμανία.
Από την πλευρά της, η Μπάγερ δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει χωρίς να ικανοποιηθεί στον οικονομικό τομέα. Ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει να γνωρίζει κάτι αναφορικά με το μέλλον του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τετραμερής Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Μάλτας στην Αγία Νάπα – Στο επίκεντρο η αποτροπή νέας μεταναστευτικής κρίσης
- Κρήτη: Αυτοκτόνησε 30χρονη νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ – «Θα την θυμόμαστε για το ήθος και τη ζεστασιά της»
- Έργο βραχοπροστασίας στο οδικό δίκτυο Αράχωβας
- Τσέφεριν για το VAR: «Ούτε εγώ καταλαβαίνω τις αποφάσεις»
- Οι απόφοιτοι του ChatGPT: Η AI αλλάζει το νόημα του πτυχίου – καλώς ή κακώς
- Ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο μαζί με τον σκύλο μας – Πώς τού εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του



