71

Μπορεί να βρίσκεται στο κέντρο του σκανδάλου που συνταράσσει το ιταλικό ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Λουτσιάνο Μότζι, πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, αρνείται να δώσει -νέες- εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί «στημένων» αγώνων.

Την άρνηση του Μότζι να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται ανακοίνωσαν την Παρασκευή ο δικηγόρος του και η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC).

Ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της Γιουβέντους επρόκειτο τη Δευτέρα να ανακριθεί από τον Φραντσέσκο Μπορέλι, πρώην δικαστή, ο οποίος είναι από τα βασικά στελέχη που έχουν επιφορτιστεί με την έρευνα της FIGC.

Όμως, σε ανακοίνωση που έστειλε στην ομοσπονδία, ο δικηγόρος του Μότζι, Φούλβιο Τζιανάρια, τονίζει ότι ο πελάτης του δεν παίζει πλέον κάποιο ρόλο στον κόσμο του ποδοσφαίρου και πως δεν θα παρουσιαστεί για εξέταση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters