
Κατατίθεται εντός Ιουνίου η νομοθετική διάταξη για το γήπεδο του Βοτανικού
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κατατεθεί στη Βουλή η νομοθετική διάταξη που αφορά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού και όπως εκτιμά ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουλφιάς το ζήτημα θα έχει ρυθμιστεί εντός Ιουνίου.
66
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κατατεθεί στη Βουλή η νομοθετική διάταξη που αφορά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού και όπως εκτιμά ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουλφιάς το ζήτημα θα έχει ρυθμιστεί εντός Ιουνίου.
«Ο Δήμος και ο Παναθηναϊκός μάς έχουν στείλει όλα τα σχέδια. Τα εξετάσαμε και είμαστε στο τέλος της μελέτης.
» Αν θυμάστε είχα δεσμευτεί ότι μέσα στον Ιούνιο θα κατατεθεί η σχετική διάταξη νόμου για να προωθηθεί αυτό το σχέδιο ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού και αυτό θα τηρηθεί» ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Σουφλιά, που ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για τροπολογία.
«Θυμάστε ότι το φθινόπωρο υπήρχε ένα… τσουνάμι στα πολεοδομικά γραφεία με τον ΦΠΑ και τα λοιπά. Αυτό με έκανε να πάμε πίσω τον νόμο. Πηγαίνοντας όμως πίσω ο νόμος και προ των δημοτικών εκλογών, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο νόμος εξαρτάται πάρα πολύ από το πώς θα συγκροτηθούν τα πολεοδομικά γραφεία.
» Εξαρτάται δηλαδή από την ίδια την αυτοδιοίκηση, τη νομαρχία ή το δήμο, επομένως το να ψηφιστεί ένας νόμος ο οποίος θα μείνει στην ουσία ανενεργός διότι ουδείς θα ασχοληθεί με την εφαρμογή του εν όψει δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, είναι και αυτό ένα θέμα που με απασχολεί.
» Ως προς το πότε θα πάμε στη Βουλή, το νομοσχέδιο, όπως ξέρετε είναι έτοιμο και θα δούμε πότε θα το καταθέσουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φαρμακευτικές εταιρείες: Η Ελλάδα ως στρατηγικό παραγωγικό κέντρο φαρμάκου της Ευρώπης
- Κρήτη: Τροχαίο ατύχημα με οκτώ τραυματίες – Τέσσερις νοσηλεύονται
- Με Χάμαρμπι ή Άντερλεχτ ο ΠΑΟΚ, αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό του Europa League
- Η βουλγαρική κυβέρνηση θα ζητήσει από το κοινοβούλιο να επιτρέψει τη χρήση στρατιωτικής βάσης από τις ΗΠΑ
- Για πρόοδο μιλά ο Π.Μαρινάκης για την έκθεση για Κράτος Δικαίου και επιτίθεται σε ΜΜΕ και αντιπολίτευση
- Η Μύκονος στην κορυφή του κόσμου: Το «Πάντεχνον» επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια
