Στις 15 Ιουνίου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για το μέλλον της ΑΕΚ ο Γ. Φιλίππου
Υπομονή μέχρι τις 15 Ιουνίου για την τύχη και το μέλλον της ΑΕΚ... Όπως είχε ανακοινώσει και σε παλαιότερες δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Φιλίππου, στα μέσα του Ιουνίου θα ανακοινώσει την οποιαδήποτε απόφαση του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Υπομονή μέχρι τις 15 Ιουνίου για την τύχη και το μέλλον της ΑΕΚ… Όπως είχε ανακοινώσει και σε παλαιότερες δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Φιλίππου, στα μέσα του Ιουνίου θα ανακοινώσει την οποιαδήποτε απόφαση του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο «ισχυρός άντρας» της Ενωσης θα γνωστοποιήσει αν θα παραμείνει ή όχι πρόεδρος της ομάδας, θα αναφερθεί σε πιθανές ή όχι προτάσεις για συνεργασία ή αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ και εν κατακλείδι θα δημοσιοποιήσει τις δικές του σκέψεις και θέσεις για την ενίσχυση και τους στόχους της ομάδας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λευτέρης Κακιούσης έδωσε τριήμερο ρεπό στους Έλληνες παίκτες και η επιστροφή τους στις προπονήσεις αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε στη φημολογία περί έντονου ενδιαφέροντος της Ρεάλ προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να επιστρέψει ως προπονητής της «βασίλισσα».
Οι Νικς διέλυσαν τους Χοκς με 51 πόντους διαφοράς και πέρασαν στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε και από μια στιγμή μεγάλης έντασης.
Ο viral οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολούθησε από κοντά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός, ωστόσο η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, αφού κατέληξε στο νοσοκομείο!