
Από φυσικά αίτια ο θάνατος του Μιλόσεβιτς, αναφέρεται στο επίσημο πόρισμα του ICTY
O Μιλόσεβιτς δεν δηλητηριάστηκε αναφέρεται στο επίσημο πόρισμα του ICTY, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη. Στο κείμενο αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα της υγείας του αντιμετωπίστηκε πλημμελώς.
30
O Μιλόσεβιτς δεν δηλητηριάστηκε αναφέρεται στο επίσημο πόρισμα του ICTY, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη. Στο κείμενο αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα της υγείας του αντιμετωπίστηκε πλημμελώς.
Χαρακτηριστικό είναι ένα απόσπασμα από το πόρισμα, όπως μεταδόθηκε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters: «Τίποτα δεν βρέθηκε που να στηρίζει τις εικασίες οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε μερίδα του Τύπου ότι ο Μιλόσεβιτς δολοφονήθηκε και μάλιστα ότι τον δηλητηρίασαν.
» Η ανάληψη από τον ίδιο τον Μιλόσεβιτς της υπεράσπισής του προκάλεσε κενά ασφαλείας στη φυλακή, κυρίως τη λήψη από τον κατηγορούμενο φαρμάκων μη συνταγογραφημένων.»
Ο πρώην πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας, ο οποίος δικαζόταν από το ICTY για εγκλήματα πολέμου, βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη Χάγη στις 11 Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο


