
Ήλθε ο Ουαντού και υπογράφει στον Ολυμπιακό, που θέλει σέντερ μπακ μεγάλης κλάσης
Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Μαροκινός Αμντεσλάμ Ουαντού, ο οποίος θα περάσει την Πέμπτη από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό. Για την απόκτηση σέντερ μπακ μεγάλης κλάσης κινούνται πλέον οι «ερυθρόλευκοι».
- Σκάρτο χαρακτήρισε τον Σούρερ ο Καστίγιο.
- Ανανέωσε την κάρτα μέλους και ο Stelios
66
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αμντεσλάμ Ουαντού. Ο Μαροκινός αμυντικός θα περάσει την Πέμπτη από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια.
Κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Ουαντού δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις.
Πλέον εκκρεμεί η μεταγραφή του δεύτερου ξένου σέντερ μπακ. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να πρόκειται για ποδοσφαιριστή αξίας και μεγάλης εμβέλειας, όμως προς το παρόν σε όσες περιπτώσεις έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους, παρουσιάζουν μεγάλες δυσκολίες.
Ανοιχτό παραμένει και το θέμα των ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους.
Ο Σούρερ, ο Μαυρογενίδης, αλλά και ο Καστίγιο, που το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του 2006, έχουν ζητήσει να ενημερωθούν για τις προθέσεις της ομάδας κι αν σκοπεύει η διοίκηση να τους καλέσει για ανανέωση, όμως από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για άμεση ενημέρωση.
Τα συμβόλαια του Σούρερ και του Μαυρογενίδη λήγουν στις 30 Ιουνίου και η διοίκηση δεν δείχνει να βιάζεται να τα ανανεώσει κι αυτό γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τις τελικές μεταγραφικές κινήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δασμοί: Εντονες αντιδράσεις για την επιβολή τους από τις ΗΠΑ σε 60 χώρες
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
