
Με τιμωρημένη έδρα, εισιτήρια δεν έχει, ξεκαθάρισε ο Νικολαΐδης στους οργανωμένους
Την προειδοποίηση ότι η ΠΑΕ θα σταματήσει να τους δίνει εισιτήρια εάν η έδρα της ΑΕΚ τιμωρηθεί εξαιτίας επεισοδιών έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης προς τους οργανωμένους οπαδούς της «Ένωσης» σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη. Επανέλαβε ότι θεωρεί πολύ δύσκολο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.
89
Την προειδοποίηση ότι η ΠΑΕ θα σταματήσει να τους δίνει εισιτήρια εάν η έδρα της ΑΕΚ τιμωρηθεί εξαιτίας επεισοδιών έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης προς τους οργανωμένους οπαδούς της «Ένωσης» σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη.
Είδηση δεν βγήκε, αφού δεν ειπώθηκε κάτι για το θέμα του νέου προπονητή και στην ουσία, η είδηση είναι το καλό κλίμα που υπήρχε, σε αντίθεση με όσα συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Για το θέμα του γηπέδου, επανέλαβε πως θεωρεί πολύ δύσκολο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο θα περιμένει την Ερασιτεχνική, όπως δεσμεύτηκε. Πάντως, τόνισε πως όπου και να γίνει, θα είναι έτοιμο σε τουλάχιστον τρία χρόνια.
Είπε πως δεν δίνει προμήθεια για τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ είπε πως δεν αφορά την ΠΑΕ αν στη συνέχεια οι σύνδεσμοι θα αυξάνουν τιμή, για να παίρνουν ένα ποσό για τη συντήρησή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
- Νεαρή influencer φυλακίστηκε στην Τουρκία για «άσεμνο περιεχόμενο» στα κοινωνικά δίκτυα


