Στην Κυψέλη «σφραγίζεται» το νταμπλ του χάντμπολ ή δίνεται παράταση;
Να διπλασιάσει τις νίκες του και να κατακτήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το νταμπλ στο χάνμπολ ανδρών θα επιδιώξει την Τετάρτη στην Κυψέλη ο Αθηναϊκός. Ο γηπεδούχος Πανελλήνιος, από την πλευρά του, θα προσπαθήσει να τον εμποδίσει και να ισοφαρίσει σε 1-1 νίκες στους τελικούς της Α1 ανδρών.
89
Να διπλασιάσει τις νίκες του και να κατακτήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το νταμπλ στο χάνμπολ ανδρών θα επιδιώξει την Τετάρτη στην Κυψέλη ο Αθηναϊκός.
Ο γηπεδούχος Πανελλήνιος, από την πλευρά του, θα προσπαθήσει να τον εμποδίσει και να ισοφαρίσει σε 1-1 νίκες στους τελικούς της Α1 ανδρών.
Στο πρώτο ματς, οι «λόρδοι» επικράτησαν με 24-23, χάρη σε πέναλτι του Κοκκώνη σε… νεκρό χρόνο.
Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη έχει σίγουρα την ψυχολογία με το μέρος της (αφού είχε νικήσει πριν περίπου δέκα ημέρες και στον τελικό του Κυπέλλου), όμως οι «ολυμπιονίκες» ελπίζει πως θα αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και θα πάρει τη ρεβάνς.
Την Τετάρτη διεξάγεται και το δεύτερο παιχνίδι για τις θέσεις 3-4, με τον Φίλιππο να υποδέχεται στη Βέροια τον ΑΣΕ Δούκα.
Η μακεδονική ομάδα επιβλήθηκε 30-25 στο Μαρούσι και έχει την ευκαιρία να κάνει το 2-0 και να εξασφαλίσει την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας της επόμενης περιόδου.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης:
ΤΕΛΙΚΟΣ (2ος αγώνας) 20:00 Πανελλήνιος – Αθηναϊκός
ΘΕΣΕΙΣ 3-4 (2ος αγώνας) 18:00 Φίλιππος Βέροιας – ΑΣΕ Δούκα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πελίστρι: «Δεν εξέτασα πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Ολυμπιακός: Πέμπτο φιλικό ματς, αντίπαλος η Αντβέρπ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν… αέρα πρόκρισης οι «πράσινοι» (vid)
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)



































![Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-372-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442