
Ο Παναθηναϊκός το θέλει περισσότερο, παραδέχεται ο Κράβαρικ
Ο Αντρέι Κράβαρικ δεν κρύβεται ποτέ πίσω από το δάχτυλό του. Βλέποντας τις αδυναμίες του Ηρακλή και ύστερα από τη δεύτερη ήττα του «γηραιού» στον τρίτο τελικό των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ, τόνισε ότι: «Ο Παναθηναϊκός μου φαίνεται ότι θέλει πιο πολύ τον τίτλο».
26
Ο Αντρέι Κράβαρικ δεν κρύβεται ποτέ πίσω από το δάχτυλό του. Βλέποντας τις αδυναμίες του Ηρακλή και ύστερα από τη δεύτερη ήττα του «γηραιού» στον τρίτο τελικό των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ, τόνισε ότι: «Ο Παναθηναϊκός μου φαίνεται ότι θέλει πιο πολύ τον τίτλο».
Συνεχίζοντας είπε: «Και στην Θεσσαλονίκη έπαιξε καταπληκτικό βόλεϊ και προσπάθησε. Η δική μου ομάδα δεν παίζει καλά τον τελευταίο καιρό τα εκτός έδρας παιχνίδια και είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε. Αν κερδίσουμε στην Θεσσαλονίκη, που πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, θα πρέπει παίξουμε πολύ καλύτερα στην Αθήνα, αν θέλουμε να ελπίζουμε να νικήσουμε. Δεν είναι θέμα ψυχολογίας οι εμφανίσεις μας. Δεν μπορώ να βρω τον λόγο που δεν παίζουμε καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε μεταξύ μας».
Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χαβιέ Βέμπερ, τόνισε: «Ήταν ένας τελικός με πολύ πάθος, πολύ δύναμη και δύσκολος. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όπως έπρεπε, νίκησε, έκανε το 2-1 και συνεχίζει την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός πάντα κυνηγάει το πρωτάθλημα. Πάντα παίζουμε καλά στο γήπεδό μας, αλλά θέλουμε την μεγάλη νίκη για να πάρουμε τον τίτλο, ακόμα και μέσα στην Θεσσαλονίκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 30χρονης – Κάμερα κατέγραψε τι συνέβη με τον 45χρονο Ιταλό και την άτυχη γυναίκα
- Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ισραήλ «δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τη δουλειά» εναντίον της Χεζμπολάχ
- Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και επιθετικοί»
- Τέμπη: Νεκρός ελεγκτής της ΕΑΔ – Κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος στη «Σύμβαση 717» του ΟΣΕ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν έχει αποφασίσει για «άξονα» και αριστερό «φτερό»
- Βερολίνο: Ακτιβίστρια κόλλησε το σώμα της σε βιτρίνα μουσείου


