
Πέρασε την… πόρτα του WNBA η Κωστάκη με τη φανέλα των Χιούστον Κόμετς
Η Αναστασία Κωστάκη έγινε η πρώτη Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια που πέρασε την πόρτα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, του WNBA. Η Κωστάκη αγωνίστηκε για 18 λεπτά με τη φανέλα των Χιούστον Κόμετς και έπιασε πολύ καλή απόδοση παρά την ήττα της ομάδας της.
89
Η Αναστασία Κωστάκη έγινε η πρώτη Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια που πέρασε την πόρτα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, του WNBA.
Η Κωστάκη αγωνίστηκε για 18 λεπτά με τη φανέλα των Χιούστον Κόμετς και έπιασε πολύ καλή απόδοση, αφού σημείωσε 10 πόντους, μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο.
Παρά την καλή εμφάνιση της Κωστάκη, αλλά και της διάσημης μπασκετμπολίστριας Σέριλ Σουπς, που σημείωσε 19 πόντους, οι Χιούστον Κόμετς ηττήθηκαν από τις Σίλβερ Σταρς με 63-79.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γκέρντα Τάρο: Ο Ρόμπερτ Κάπα κι ένας έρωτας μέσα στον πόλεμο
- Ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν είναι ευχαριστημένος» με τη νέα πρόταση του Ιράν – Αλλά προτιμά να μην το ισοπεδώσει
- Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία των κατοίκων
- Ατύχημα στον Άραξο – Στο νοσοκομείο τρεις δημοσιογράφοι μετά από πτώση σκάλας σε τελετή
- Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από την ‘Λάμψη’»
- Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του: «Δεν θα μιλάω για τους διαιτητές» (pic)

