
Με τον Ουαντού διαθέσιμο, ο Ολυμπιακός αναζητά κορυφαίο κεντρικό αμυντικό
Η απόκτηση των δύο κεντρικών αμυντικών είναι η άμεσα προτεραιότητα του Ολυμπιακού για το σχεδιασμό της νέας ομάδας. Ο Αμπντές Ουαντού της Ρεν έχει εκδηλώσει τη θέλησή του για μετακόμιση στον Πειραιά, όμως οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναζητούν κάτι καλύτερο.Όπως οι Ζουάν, Ρόκε Ζούνιορ της Λεβερκούζεν.
89
Η απόκτηση των δύο κεντρικών αμυντικών είναι η άμεσα προτεραιότητα του Ολυμπιακού για το σχεδιασμό της νέας ομάδας.
Η αρνητική εξέλιξη που υπήρξε στις υποθέσεις των Παρασκευά Αντζα (δεν ήθελε ο ίδιος) και Σωτήρη Κυργιάκου (δεν ήθελε ο κόσμος), οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στην ξένη αγορά για την απόκτησή τους.
Οι δυσκολίες όμως είναι υπαρκτές.
Ο Αμπντές Ουαντού της Ρεν έχει εκδηλώσει τη θέλησή του για μετακόμιση στον Πειραιά, όμως οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναζητούν κάτι καλύτερο.
Ο Σόλιντ αναγνωρίζει σε αυτό τον Ζουάν, που όμως επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Λεβερκούζεν, δυσκολεύοντας την κατάσταση.
Οι Πειραιώτες έχουν στο… στόχαστρό τους και τον Ρόκε Ζούνιορ, που όμως επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λεβερκούζεν, αλλά μέχρι το 2007.
Διάθεση της διοίκησης και συγκεκριμένα του Σωκράτη Κόκκαλη είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς να είναι «μεγάλο όνομα», ενδέχεται και… μουντιαλικό, για να γίνει το εφετινό μεταγραφικό «μπαμ».
Υπαρκτό είναι και το ενδιαφέρον προς τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, χωρίς όμως να μπορούν να υπάρξουν και άμεσες εξελίξεις.
Ζιοβάνι και Μαυρογενίδης
Ο Ζιοβάνι με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θα επέστρεφε στο ελληνικό πρωτάθλημα «μόνο για τον Ολυμπιακό».
Σε φιλικό με στόχο την οικονομική ενίσχυση για την αποπεράτωση του ιερού ναού του Αγίου Στεφάνου μετείχαν ο Γιάννης οκκάς και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει φτάσει συμφωνία με καμία ομάδα (συμπεριλαμβανομένου του Ηρακλή) και ότι περιμένει κίνηση από τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Νετανιάχου πάσχει από καρκίνο του προστάτη και υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία – Δύο μήνες μετά η ανακοίνωση
- Κικίλιας: Δίνουμε 57 εκατομμύρια ευρώ για συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων
- Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης live στο Delphi Economic Forum XI
- Σχέδιο Ανάν: H Ελλάδα δεν δοξάζεται μόνο με θυσίες και ολοκαυτώματα
- Ντόρσεϊ και Ναν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague
- Γερμανία: Εγκρίθηκαν η έκπτωση στον φόρο καυσίμων και το αφορολόγητο μπόνους για εργαζόμενους



