
Νέο κάλεσμα Κοστούνιτσα στους πολίτες του Μαυροβουνίου να παραμείνουν στην Ένωση
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Βόισλαβ Κοστούνιτσα κάλεσε το Μαυροβούνιο να παραμείνει στην Ένωση με τη Σερβία ψηφίζοντας «όχι» στο δημοψήφισμα της 21ης Μαΐου. Η ενότητά μας είναι αδιάσπαση και οι δεσμοί μας άρρηκτοι, είπε χαρακτηριστικά.
30
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Βόισλαβ Κοστούνιτσα κάλεσε το Μαυροβούνιο να παραμείνει στην Ένωση με τη Σερβία ψηφίζοντας «όχι» στο δημοψήφισμα της 21ης Μαΐου. Η ενότητά μας είναι αδιάσπαση και οι δεσμοί μας άρρηκτοι, είπε χαρακτηριστικά.
Ο Κοστούνιτσα συμπλήρωσε επίσης ότι η Σερβία με ειλικρινή και αδελφικό σεβασμό επιθυμεί να συμβιώσει με το Μαυροβούνιο σε ένα κοινό κράτος.
«Η Σερβία επιθυμεί και καλεί το λαό του Μαυροβουνίου να οικοδομήσουμε μαζί και ισότιμα το κοινό μας ευρωπαϊκό μέλλον.
» Ο λαός του Μαυροβουνίου θα λάβει στις 21 Μαΐου ιστορική απόφαση. Θα αποφασίσει αν επιθυμεί να συνεχίσει να ζει μαζί με τη Σερβία. Η Σερβία σέβεται και εκτιμά βαθιά το λαό του Μαυροβουνίου, τη μεγάλη παράδοση και τους μεγάλους εθνικούς ηγέτες που σημάδεψαν την ιστορία.
» Τείνουμε αδελφική χείρα για να οικοδομήσουμε ισότιμα το κοινό μέλλον» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3 σετ: Νίκη στην Πυλαία οι «πράσινοι» και δεύτερο σερί πρωτάθλημα
- Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχος
- Επανέρχεται η αφρικανική σκόνη: Αυτές είναι οι επτά περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο
- Ο Δένδιας, ο Άδωνης και η συζήτηση για ενδεχόμενες επισκέψεις στο… διάστημα
- Ιαπωνία: Υπέρ μιας αυτόνομης Δυτικής Σαχάρας υπό μαροκινή κυριαρχία
- Τραγωδία στην Κω – Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του


