
Το Σάββατο θα στεφθεί ο πρωταθλητής μετά το 8-6 του Ολυμπιακού επί του Εθνικού
Σε πέμπτο αγώνα θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην Α1 πόλο ανδρών, καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε 8-6 τον Εθνικό και ισοφάρισε τον συμπολίτη του σε 2-2 νίκες. Ο τελευταίος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο, πάλι στο κολυμβητήριο του Πειραιά, με τυπικά γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους».
66
Σε πέμπτο αγώνα θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην Α1 πόλο ανδρών, καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε 8-6 τον Εθνικό και ισοφάρισε τον συμπολίτη του σε 2-2 νίκες.
Ο τελευταίος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο, πάλι στο κολυμβητήριο του Πειραιά, με τυπικά γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους».
οι «ερυθρόλευκοι» απέδωσαν εξαιρετικά στην άμυνα και με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, όπου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ήταν καλύτεροι και νίκησαν δίκαια.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή τη σειρά των τελικών, και στα τέσσερα ματς, νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι.
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τον Γιάννη Θωμάκο, ο οποίος πριν το παιχνίδι επικαλέστηκε τραυματισμό στον αγκώνα.
Τα 8λεπτα: 3-3, 0-2, 2-2, 1-1
ΕΘΝΙΚΟΣ: Στελλάτος 2, Βλοντάκης 1, Κοκκινάκης 1, Σμιθ 1, Χατζηκυριακάκης 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νίκιτς 2, Ντόσκας 1, Ν.Κόχειλας 1, Πλατανίτης 1, Χατζηθεοδώρου 1, Σχίζας 1, Ψύχος 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση
- Το να μην κάνουμε τίποτα δεν είναι κακό
- Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος το Σάββατο – Σε «πορτοκαλί» συναγερμό η Κρήτη


