
Πιο κοντά στην τρίτη θέση της Α1 πόλο ο Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην Α1 πόλο των ανδρών, καθώς επιβλήθηκε ένετα στη Νέα Σμύρνη 12-4 των Χανίων, στον πρώτο αγώνα της σειράς των «μικρών» τελικών.
26
Ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην Α1 πόλο των ανδρών, καθώς επιβλήθηκε ένετα στη Νέα Σμύρνη 12-4 των Χανίων, στον πρώτο αγώνα της σειράς των «μικρών» τελικών.
Οι «κυανέρυθροι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και πλέον χρειάζονται άλλη μία νίκη για να πάρουν την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, που πιθανόν να τους οδηγήσει στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου.
Το δεύτερο ματς θα γίνει την Κυριακή στα Χανιά και, αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, αυτός θα διεξαχθεί την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 3-2, 2-1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μοιράλης 3, Μουρίκης Κ. 2, Αναστασιάδης, Λούδης, Τζαμαντάκης, Παπαδόγκωνας, Αφρουδάκης, Κουτσογιάννης, Μουρίκης Θ.
ΧΑΝΙΑ: Βιζυράκης 2, Κρέτσκοβιτς 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Συμμαχία δημοκρατίας, προοπτικής και ελπίδας από τις προοδευτικές δυνάμεις» τονίζουν Γλαβίνας – Μαρκογιαννάκη από τη Βαρκελώνη
- Άρης – Βόλος ΝΠΣ 3-2: «Ζωντανός» για την 5η θέση με μεγάλη ανατροπή
- Ουκρανία: 58χρονος από τη Μόσχα ο δράστης του μακελειού σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο – Διερευνάται ως «τρομοκρατική ενέργεια»
- Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη της 16χρονης στη Λιοσίων
- Πράσινο φως από τον Τραμπ σε ψυχεδελικές θεραπείες – Έμφαση στους βετεράνους πολέμου
- Εταιρείες στις ΗΠΑ περιορίζουν τις προσλήψεις λόγω της Τεχνητής Νοημοσύνης
