
Και ο Ρότζερ Σπράι αποχαιρετά την Παιανία
Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό και το προπονητικό κέντρο της Παιανίας ο γυμναστής των «πρασίνων», Ρότζερ Σπράι. Ο Χανς Μπάκε θέλει στη συγκεκριμένη θέση άνθρωπο της δικής του επιλογής και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν του το αρνήθηκε.
89
Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό και το προπονητικό κέντρο της Παιανίας ο γυμναστής των «πρασίνων», Ρότζερ Σπράι. Ο Χανς Μπάκε θέλει στη συγκεκριμένη θέση άνθρωπο της δικής του επιλογής και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν του το αρνήθηκε.
Ο Σπράι ήταν από τα πρόσωπα που κατά τη διάρκεια της σεζόν έχαιραν της απόλυτης εμπιστοσύνης των αθρώπων των «πρασίνων».
Ουσιαστικά από τις αρχές του δεύτερου γύρου, όταν ο Παναθηναϊκός ξεκινούσε την αντεπίθεσή του για να σώσει τη χρονιά, παίρνοντας τη δεύτερη θέση, ξεκίνησαν και τα προβλήματα. Οι μυικοί τραυματισμοί και οι θλάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη.
Δάρλας, Βύντρα, Κώτσιος, Γκονζάλες, Γκούμας, Μόρις και άλλοι παίκτες των πρασίνων υπέφεραν από συχνές ενοχλήσεις. Αλλοι από αυτούς έμειναν εκτός δράσης για αρκετό διάστημα, άλλοι ακολουθούσαν συντηρητικό πρόγραμμα στις προπονήσεις.
Ειδικά από τον Απρίλιο και μετά η καθημερινότητα του Παναθηναϊκού θύμιζε ιατρικό δελτίο. Αυτή η κατάσταση είχε αντίκτυπο και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η οποία στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος φαινόταν να έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, που έκανε την εμφάνισή του μετά το 60 και 70 και οι παίκτες του Μαλεζάνι στερήθηκαν νίκες και βαθμούς. Το αποκορύφωμα ήταν το ματς στο Καυτανζόγλειο, όπου οι κινήσεις των χαφ του Ηρακλή κάθε άλλο παρά παρακολουθούνταν.
Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο Μπάκε. Ο Σουηδός θέλει να έχει ανθρώπους της εμπιστοσύνης του στον πάγκο της νέας του ομάδας. Μετά τον Μαλεζάνι, αποτέλεσε παρελθόν και ο βασικός συνεργάτης του, Ράικο Γιάνγιανιν και πλεόν το δρόμο της εξόδου διαβαίνει και ο Σπράι.
Ο Μπάκε είπε πως θα βρει ο ίδιος άνθρωπο της εμπιστοσύνης του για βοηθό του και όπως όλα δείχνουν θα φέρει και γυμναστή, εκτός από ονόματα παικτών που θα προταθούν για μεταγραφή από τη Δευτέρα (15/08) που θα επιστρέψει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Νετανιάχου πάσχει από καρκίνο του προστάτη και υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία – Δύο μήνες μετά η ανακοίνωση
- Κικίλιας: Δίνουμε 57 εκατομμύρια ευρώ για συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων
- Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης live στο Delphi Economic Forum XI
- Σχέδιο Ανάν: H Ελλάδα δεν δοξάζεται μόνο με θυσίες και ολοκαυτώματα
- Ντόρσεϊ και Ναν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague
- Γερμανία: Εγκρίθηκαν η έκπτωση στον φόρο καυσίμων και το αφορολόγητο μπόνους για εργαζόμενους



