
Επιθέσεις των ανταρτών σε Βαγδάτη και Μπακούμπα με 21 νεκρούς
Τουλάχιστον έντεκα εργαζόμενοι στην εταιρεία ηλεκτροδότησης του Ιράκ σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίσθηκαν σε ενέδρα των Ιρακινών ανταρτών την Τετάρτη σε περιοχή της Βαγδάτης. Επιθέσεις και στη Μπακούμπα με δέκα νεκρούς.
30
Τουλάχιστον έντεκα εργαζόμενοι στην εταιρεία ηλεκτροδότησης του Ιράκ σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίσθηκαν σε ενέδρα των Ιρακινών ανταρτών, το πρωί της Τετάρτης, σε περιοχή βόρεια της Βαγδάτης. Αργότερα σημειώθηκαν δύο επιθέσεις στη Μπακούμπα με δέκα νεκρούς.
Στην πρώτη επίθεση στη Μπακούμπα σκοτώθηκαν επτά εργαζόμενοι. Οι άτυχοι Ιρακινοί μετέβαιναν στην εργασία τους με ένα μινιβάν όταν είδαν στην άκρη του δρόμου ένα αυτοκίνητο με τέσσερις νεκρούς.
Τη στιγμή που προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους νεκρούς, το όχημα εξερράγη. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν και έξι άτομα, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι σε άλλη επίθεση στη Μπακούμπα, άγνωστοι ένοπλοι σκότωσαν έναν αντισυνταγματάρχη και δύο σωματοφύλακές του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή στον Ταύρο – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του δικύκλου
- Μην παίζεις με τις λέξεις
- Τι αλλάζει στις πολυκατοικίες – Οι νέες υποχρεώσεις για διαχειριστές και ιδιοκτήτες
- Όχι στον πόλεμο στο Ιράν και από νεοσυντηρητικούς
- Λιμενικό: Δικογραφία για το πλοίο που άνοιξε εν πλω τον καταπέλτη – Πλοιοκτήτης ο άνδρας που επιβάστηκε κολυμπώντας
- Νεογέννητο βρέθηκε με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο σε χημική τουαλέτα




