
Το 2-0 έκανε το Ντιτρόιτ στα πλέι οφ – Ισοπαλία για Σαν Αντόνιο και Ντάλας
Σημαντικό προβάδισμα στη μάχη των πλέι οφ του ΝΒΑ για την ομάδα του Ντιτρόιτ μετά τη δεύτερη σερί νίκη επί του Κλίβελαντ με 97-91. Οι Μάβερικς πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας του Σαν Αντόνιο με 113-91 και έκαναν το 1-1.
30
Σημαντικό προβάδισμα στη μάχη των πλέι οφ του ΝΒΑ για την ομάδα του Ντιτρόιτ μετά τη δεύτερη σερί νίκη επί του Κλίβελαντ με 97-91. Οι Μάβερικς πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας του Σαν Αντόνιο με 113-91 και έκαναν το 1-1.
Κορυφαίος από τη νικήτρια ομάδα ο Χάουαρντ με 27 πόντους, ακολούθησε ο Νοβίτσκι με 21 πόντους, ο Χάρις με 20 και ο Στακχάουζ με 19.
Από τη γηπεδούχο ομάδα ξεχώρισε ο Τιμ Ντάνκαν με 28 πόντους, ο οποίος είχε εξαιρετικά ποσοστά με 8 στα 10 δίποντα και 12 στις 14 ελεύθερες βολές.
Στο Όμπορν Χιλ του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τελείωσε το ματς με 30 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.
Οι Πίστονς νίκησαν 97-91 τους Καβαλίερς, με την ομάδα του Ντιτρόιτ να παίρνει προβάδισμα στις νίκες με 2-0. Ο Ρασίντ Ουάλας τελείωσε το ματς με 29 πόντους και ο Τάισον Πρινς με 20.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Ντιτρόιτ-Κλίβελαντ 97-91
(Το Ντιτρόιτ προηγείται με σκορ 2-0)
Σαν Αντόνιο-Ντάλας 91-113
(Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες με σκορ 1-1)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Πως ο Λανουά έβαλε τη διαιτησία στον αυτόματο πιλότο – Τα ίδια και τα ίδια
- Έρχονται νέα πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα: Με AI η εξέταση των ενστάσεων
- «Ο Γεντβάι μια ανάσα από την Αλ Σαμπάμπ»
- ΟΟΣΑ: Ευαγγέλιο απολύσεων
- Ο Τζέισον Σουντέικις είπε όχι στο «Ted Lasso» παρά την αμοιβή ύψους 1 εκατ. ανά επεισόδιο
- Πειραιάς: Με υψηλές πληρότητες φεύγουν τα πλοία – Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων





