
Με το δεξί μπήκαν στην επόμενη φάση των πλέι οφ Σαν Αντόνιο και Ντιτρόιτ
Προβάδισμα για τις ομάδες του Σαν Αντόνιο και του Ντιτρόιτ στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Η πρώτη επικράτησε δύσκολα του Ντάλας με 87-85 και έκανε το 1-0. Αντίθετα, το Ντιτρόιτ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με το Κλίβελαντ, το οποίο νίκησε με 113-86.
30
Προβάδισμα για τις ομάδες του Σαν Αντόνιο και του Ντιτρόιτ στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ. Η πρώτη επικράτησε δύσκολα του Ντάλας με 87-85 και έκανε το 1-0. Αντίθετα, το Ντιτρόιτ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με το Κλίβελαντ, το οποίο νίκησε με 113-86.
Οι Σπερς είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Τιμ Ντάνκαν, ο οποίος τελείωσε το ματς με 31 πόντους. Ο σέντερ των «σπιρουνιών» ευστόχησε στις 12 από τις 24 προσπάθειες που επιχείρησε, μάζεψε 13 ριμπάουντ, ενώ στο σκοράρισμα ακολούθησαν ο Πάρκερ με 19 και ο Τζινόμπιλι με 15 πόντους.
Από την άλλη πλευρά, ο Τζέρι Στάκχαουζ είχε τους περισσότερους πόντους για τους φιλοξενούμενους με 24, ενώ ακολούθησε ο Τζος Χάουαρντ με 17 πόντους και ο Τζέισον Τέρι με 14.
Στο Όμπερν Χιλς, οι Πίστονς επικράτησαν των Καβαλίερς με 113-86 με καλύτερο παίκτη τον Πρινς με 24 πόντους, ο οποίος είχε υπό την… επίβλεψη του τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που σταμάτησε στους 22.
Από τη νικήτρια ομάδα ο Ρίτσαρντ Χάμιλτον είχε 20 πόντους και ο Τσόνσι Μπίλαπς 14 και 10 ασίστ.
ΔΥΣΗ
Σαν Αντόνιο-Ντάλας 87-85
(Το Σαν Αντόνιο προηγείται με σκορ 1-0)
ΑΝΑΤΟΛΗ
Ντιτρόιτ-Κλίβελαντ 113-86
(Το Ντιτρόιτ προηγείται με σκορ 1-0)
Ο Στιβ Νας MVP της χρονιάς
Ο Στιβ Νας είναι και εφέτος ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ. Ο Καναδός γκαρντ των Φοίνιξ Σανς κέρδισε τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής περιόδου 2005-06 για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
Ο Νας είχε εφέτος ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στην κανονική περίοδο με 18.8 πόντους ανά αγώνα, στη συγκομιδή ριμπάουντ (4.2 ανά αγώνα), στα σουτ εντός πεδιάς (51.2%) και στις ελεύθερες βολές (92.1%).
Επίσης ήταν πρώτος στη λίστα με τους κορυφαίους παίκτες στις ασίστ με 10.5 ανά αγώνα, ενώ σούταρε με 50% ευστοχία από τη γραμμή του τριπόντου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Χανιά: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από πισίνα – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- Όλυμπος: Αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως πολιτιστικό αγαθό, εξαίρετης οικουμενικής αξίας
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο 19χρονοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου στον Δενδροπόταμο
- Σύρος: «Άρπαξα το μαχαίρι με το οποίο έτρωγα και της επιτέθηκα» – Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος για τη δολοφονία

