
«Όχι» λέει η πλειονότητα των Ελλήνων στην επιβολή κυρώσεων κατά του Ιράν
Αντίθετη στην πρόθεση της κυβέρνησης να ψηφίσει υπέρ της επιβολής οικονομικών κυρώσεων στο Ιράν κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τάσσεται η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινής γνώμης.
38
Αντίθετη στην πρόθεση της κυβέρνησης να ψηφίσει υπέρ της επιβολής οικονομικών κυρώσεων στο Ιράν κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τάσσεται η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινής γνώμης.
Σύμφωνα με τα ευρήματα τηλεφωνικού γκάλοπ που έγινε από την εταιρεία GPO με 600 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα για λογαριασμό του Mega, μόνο το 20% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της θετικής ψήφου της Ελλάδας, ενώ το 74,8% λέει «όχι».
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, κατά των οικονομικών κυρώσεων στο Ιράν τάσσεται και το 60% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων της ΝΔ. Ωστόσο, τυχόν αντίθεση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ εκτιμάται από το 73,8% των ερωτηθέντων ότι θα βλάψει τη χώρα. Αντίθετα το 20,2% εκτιμά ότι θα την ωφελήσει.
Τέλος, για την επίσκεψη Ράις στην Αθήνα το 61,7% των ερωτηθέντων έχει αρνητική γνώμη και μόνο το 32,8% θετική. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ εμφανίζονται διχασμένοι ως προς τη σημασία της επίσκεψης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες
- Μπορεί μια πίτσα να μαρτυρήσει πότε δουλεύετε υπερωρίες και πότε έρχεται γεωπολιτικός «σεισμός»;
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ

