
Ο Ροναλντίνιο «έκλεψε» τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη από τον Μπέκαμ
Μετά από τρία χρόνια στην κορυφή, ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ έπαψε να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου. Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό France Football ο συγκεκριμένος τίτλος ανήκει, πλέον, στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, Ροναλντίνιο.
26
Μετά από τρία χρόνια στην κορυφή, ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ έπαψε να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου. Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό France Football ο συγκεκριμένος τίτλος ανήκει, πλέον, στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, Ροναλντίνιο.
Το σχετικό άρθρο, αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αμείβεται ετησίως με 23 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο περιλαμβάνει τα έσοδά του από μισθούς, πριμ, διαφημίσεις και κάποιες άλλες πηγές.
Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας ακολουθεί με έσοδα που αγγίζουν τα 18 εκ. ευρώ τον χρόνο, επτά λιγότερα από αυτά που εισέπραττε την προηγούμενη χρονιά.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο συμπαίκτης του Μπέκαμ στη Ρεάλ, Ρονάλντο, με 17.4 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ τέταρτος είναι ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Γουέϊν Ρούνεϊ, με 16,1 εκ. ευρώ.
Το France Football δημοσιοποίησε ανάλογη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές, με τον Ζοσέ Μουρίνιο της Τσέλσι να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 10,9 εκ. ευρώ. Δεύτερος ακολουθεί ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον με 6,9 εκ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία

