
Ηρακλής και Παναθηναϊκός για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ
Τέσσερις συναντήσεις για τα πλέι οφ και μία για τα πλέι άουτ της Α1 εθνικής ανδρών θα διεξαχθούν την Τετάρτη, με το ενδιαφέρον όπως είναι φυσικό να επικεντρώνεται στους αγώνες των πλέι οφ, μιας και η θέση... «καθόδου» στην Α2 έχει ήδη κριθεί, με άτυχο τον Πανερυθραϊκό.
26
Τέσσερις συναντήσεις για τα πλέι οφ και μία για τα πλέι άουτ της Α1 εθνικής ανδρών θα διεξαχθούν την Τετάρτη, με το ενδιαφέρον όπως είναι φυσικό να επικεντρώνεται στους αγώνες των πλέι οφ, μιας και η θέση… «καθόδου» στην Α2 έχει ήδη κριθεί, με άτυχο τον Πανερυθραϊκό.
Απαντες οι γηπεδούχοι, λοιπόν, θα πρέπει να νικήσουν για να ισοφαρίσουν τη σειρά τους, αφού στις αναμετρήσεις της Μεγάλης Τετάρτης είχαν φύγει ηττημένοι από τις έδρες των αντιπάλων τους.
Σε διαφορετική περίπτωση και όσον αφορά στους ημιτελικούς, ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής θα καταστούν ακλόνητα φαβορί για να συνθέσουν το ζευγάρι του τελικού, ενώ η ΕΑ Πατρών και το Παγκράτι θα «μονομαχήσουν» για την 5η θέση, που αποτελεί «διαβατήριο» για την ευρωπαϊκή έξοδο.
Υπενθυμίζεται ότι στις θέσεις 1-4 η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες, ενώ στις θέσεις οι ομάδες 5-8 χρειάζονται δύο.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
ΠΛΕΪ ΟΦ ΘΕΣΕΙΣ 1-4, 2οι ΑΓΩΝΕΣ (Τετάρτη 26/4)
Ολυμπιακός-Ηρακλής (γήπ. Ρέντη, 18:00, Μιχελινάκης-Ρουσάκης)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (γήπ. Πυλαίας, 19:00, Αντωνούλης, Αμασιάδης)
ΠΛΕΪ ΟΦ ΘΕΣΕΙΣ 5-8, 2οι ΑΓΩΝΕΣ (Τετάρτη 26/4)
Λαμία-Παγκράτι (γήπ. Λαμίας, 19:00, Γεωργουλέας-Θεμελής)
Ορεστιάδα-ΕΑ Πατρών (γήπ. Ορεστιάδας, 19:00, Ιωάννου-Σιμίδης)
ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Εθνικός Αλεξ/λης-Πανελλήνιος (γήπ. Αλεξ/λης, 19:00, Μιστιλιάδης-Μπαντιανίδης)
Η βαθμολογία
1. Πανελλήνιος 26 40-53
2. Εθνικός Αλεξ. 23 36-61
3. Πανερυθραϊκός 19 29-64
Στην Α1 γυναικών
Στο κλειστό του Μαρκόπουλου θα μεταφερθεί την Τετάρτη (19:00) η σειρά των τελικών στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 Γυναικών, για τον τέταρτο αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ομάδα των Μεσογείων.
Οι «πράσινες» προηγούνται στις νίκες με 2-1, και αν αύριο «τριτώσουν» τις επιτυχίες τους επί του Μαρκόπουλου θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου.
Στην αντίθετη περίπτωση οι δύο ομάδες θα λύσουν τις αγωνιστικές διαφορές τους σε πέμπτη αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στο κλειστό της Λεωφόρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
