
Ο Σχορτσιανίτης τρίτος καλύτερος νέος παίκτης της Euroleague
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης κατέλαβε την τρίτη θέση στην ψηφοφορία των προπονητών της Euroleague για τον καλύτερο νέο παίκτη της διοργάνωσης. Ο «Μπέιμπι Σακ» έμεινε πίσω από τον Αντρέα Μπαρνιάνι της Μπενετόν Τρεβίζο και τον Τιάγκο Σπλίτερ της Ταού.
26
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης κατέλαβε την τρίτη θέση στην ψηφοφορία των προπονητών της Euroleague για τον καλύτερο νέο παίκτη της διοργάνωσης.
Ο «Μπέιμπι Σακ» έμεινε πίσω από τον Αντρέα Μπαρνιάνι της Μπενετόν Τρεβίζο και τον Τιάγκο Σπλίτερ της Ταού. Στην ψηφοφορία για το βραβείο «Rising Star», οι τεχνικοί των ομάδων είχαν δικαίωμα να επιλέξουν παίκτες, οι οποίοι ήταν κάτω των 22 ετών την 1η Ιουλίου 2005, και ο Σχορτσιανίτης κατέλαβε την τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Μάρκο Μπελινέλι της Κλιμάμιο Μπολόνια.
Ο 20χρονος Μπαρνιάνι, ο οποίος με 20 πόντους «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση του Τρεβίζο για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκα, είχε μέσο όρο 10.9 πόντους σε 18 αγώνες με ποσοστό 55.8% στα δίποντα, 46.6% στα τρίποντα και 71.1% στις βολές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη



