
Μέσα στην εβδομάδα κλείνει η υπόθεση Μπόρχα στον Ολυμπιακό
Εξελίξεις γύρω από τη μεταγραφή του Φέλιξ Μπόρχα στον Ολυμπιακό αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Το θέμα της απόκτησης του επιθετικού από τον Ισημερινό έχει μπει στην τελική ευθεία και οι διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ άφηναν να εννοηθεί ότι μετά το Πάσχα θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις.
26
Εξελίξεις γύρω από τη μεταγραφή του Φέλιξ Μπόρχα στον Ολυμπιακό αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Όπως όλα δείχνουν, το θέμα της απόκτησης του επιθετικού από τον Ισημερινό έχει μπει στην τελική ευθεία και οι διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ άφηναν να εννοηθεί ότι μετά το Πάσχα θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις.
Έτσι, αναμένονται στην Αθήνα τις αμέσως επόμενες ημέρες οι εκπρόσωποι του Μπόρχα, προκειμένου να συζητήσουν με τον Γιώργο Λούβαρη για τη μεταγραφή του 23χρονου ποδοσφαιριστή.
Ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Γιόζιπ Σίμουνιτς, ο οποίος πάντως δεν αγωνίστηκε το Σάββατο με τη Χέρτα κόντρα στην Γκλάντμπαχ και η ομάδα του δέχθηκε δύο γκολ (2-2).
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει νέα συνεργασία ο Τροντ Σόλιντ με τον Γιώργο Λούβαρη, όχι μόνο για τα μεταγραφικά, αλλά και για το ποιοί παίκτες θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι, καθώς το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει γεμίσει.
Το απόγευμα της Τρίτης επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τετραήμερο ρεπό και αρχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη



