
Σοβαρός ο τραυματισμός του Ανδριόλα του Ατρομήτου, εκτός δράσης έως 6 μήνες
Ασχημα είναι τα νέα για τον Κώστα Ανδριόλα. Οι εξετάσεις που έκανε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου στον ωμογλυνοβραχιώνιο σύνδεσμο έδειξαν ότι απαιτείται να υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που θα γίνει στις 3 Μαΐου.
66
Ασχημα είναι τα νέα για τον Κώστα Ανδριόλα. Οι εξετάσεις που έκανε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου στον ωμογλυνοβραχιώνιο σύνδεσμο έδειξαν ότι απαιτείται να υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που θα γίνει στις 3 Μαΐου.
Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για διάστημα 4-6 μηνών. Η ατυχία για τον νεαρό παίκτη της Εθνικής Ελπίδων είναι μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς ότι τραυματίστηκε στο πρώτο εφετινό παιχνίδι του στο πρωτάθλημα.
Στην προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Τζιμπούρ, Μερίνο, Ζαχαρόπουλος και Μιχαηλίδης, ενώ δεν προπονήθηκε ο Κατεμής, ο οποίος, εκτός από το πρόβλημα στο γόνατο, υποφέρει και από ίωση. Αντίθετα κανονικά γυμνάστηκαν οι Κούτσης, Κορακάκης και Ντάγκας.
Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος φιλάθλων του Ατρομήτου «FENTAGIN», καταδικάζει τα όσα έγιναν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο, τονίζοντας ότι προήλθαν στο μεγαλύτερο μέρος από «φιλάθλους» που δεν είναι μέλη του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- HΠΑ: Ετυμηγορία δικαιώνει την κυβέρνηση Τραμπ για τη χρησιμοποίηση στρατιωτικών δικαστών σε διώξεις πολιτών
- Δασμοί Τραμπ στα οχήματα: Η ΕΕ διατηρεί «ανοιχτές τις επιλογές για την προστασία των συμφερόντων της»
- Βραβεία Οσκαρ: Δεν θα είναι επιλέξιμα «ηθοποιοί» και σενάρια που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
