Εικόνες φθοράς και εγκατάλειψης στο «Αγιος Σάββας» διαπίστωσε ο υπουργός Υγείας
Αθήνα: Εικόνες φθοράς και εγκατάλειψης διαπίστωσε ο υπουργός Υγείας κατά την επίσκεψή του τη Μ.Τρίτη στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε ότι σε πέντε μήνες το νοσοκομείο θα έχει αλλάξει όψη και επισήμανε ότι οι μεγάλες λίστες αναμονής θα ανήκουν στο παρελθόν.
Αθήνα: Εικόνες φθοράς και εγκατάλειψης διαπίστωσε ο υπουργός Υγείας κατά την επίσκεψή του τη Μ.Τρίτη στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε ότι σε πέντε μήνες το νοσοκομείο θα έχει αλλάξει όψη και επισήμανε ότι οι μεγάλες λίστες αναμονής θα ανήκουν στο παρελθόν.
«Πρέπει να σας πω, ότι υπάρχουν δύο όψεις. Η μία είναι εκείνη που δίνει το αξιόμαχο, υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό. Ακουσα από τους ασθενείς τα καλύτερα για τους γιατρούς μας και τους νοσηλευτές τους» δήλωσε μετά την επίσκεψή του.
Μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών από τώρα, αυτό το νοσοκομείο θα έχει αλλάξει όψη και θα έχουν διαμορφωθεί συνθήκες πολιτισμού και σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τόσον απέναντι στους ασθενείς αλλά και στους εδώ εργαζόμενους, προσέθεσε ο υπουργός Υγείας.
Σε ερώτηση σχετικά με τις λίστες αναμονής, ο υπουργός ανέφερε ότι πολλοί ασθενείς εξυπηρετήθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά παραδέχθηκε πως κάποιοι άλλοι έπρεπε να περιμένουν.
«Με τα μέτρα που λαμβάνονται, αυτές οι εικόνες τελειώνουν. Οι μεγάλες λίστες αναμονής, θα ανήκουν σε λίγο καιρό από τώρα σαν μια κακή ανάμνηση στο παρελθόν» κατέληξε ο κ.Αβραμόπουλος.
health.in.gr
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Νάξος: Δωρεάν κυκλική συγκοινωνία από τα περιφερειακά πάρκινγκ της Χώρας προς το Λιμάνι
- «Όχι» της εισαγγελέως σε διακοπή ή αναβολή της δίκης για τα Τέμπη
- Τραγωδία στην Κόνιτσα: 80χρονος φρόντιζε τον κήπο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε κάγκελα περίφραξης
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Δημήτρης Χατζής: Στο βάθος της ελληνικής πραγματικότητας
- Πειραματικό φάρμακο νέας προσέγγισης δείχνει να επιβραδύνει την Αλτσχάιμερ
- Ανοίγουν επτά κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες στο Δήμο Αθηναίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442