26

Σε προγραμματισμένες εξετάσεις υποβλήθηκε ο Ριβάλντο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ως γνωστόν, ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει μια μικρή βελτίωση.

Μάλιστα, ο Λάκης Νικολάου άφησε κάποιες ελπίδες ότι μπορεί ο Ριβάλντο να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ωστόσο η κατάστασή του και η πορεία της αποθεραπείας θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα κι έτσι θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μέχρι τις 6 Μαίου.

Από εκεί και πέρα, μια κλοτσιά στο πόδι έχει δεχτεί ο Καστίγιο και γι αυτό υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ το ίδιο έκανε και ο Καψής, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται στη φτέρνα. Ο Τουρέ και ο Νε συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα ο Τροντ Σόλιντ μίλησε για λίγη ώρα στους ποδοσφαιριστές του. Τους έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως έκανε και κάποια παράπονα για την απόδοση που είχαν χτες και την ήττα που γνώρισαν στη Λάρισα.

«Με τέτοια αποτελέσματα χαλάμε την καλή εικόνα», τους είπε μεταξύ άλλων και ζήτησε να ξεχαστεί αυτό το ματς και να νικήσουν στα παιχνίδια που απομένουν, ώστε να μην χαλάσει στο τέλος η συνολική εικόνα που είχαν ως ομάδα όλη τη χρονιά.

Όσο για τον φάκελο με το πριμ, που περίμενε τους «ερυρθόλευκους» στον Ρέντη από την περασμένη Τετάρτη που προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου και θα άνοιγε σήμερα, παρέμεινε κλειστός, αφού είναι προφανές ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δυσαρεστήθηκε από τη χτεσινή ήττα. Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι το… άνοιγμά του πάει για μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ