
Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε πρώην αξιωματούχο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών κατά του πρώην διευθυντή μάρκετινγκ της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας - Πάτρα 2006», Δημήτρη Τουλιάτου.
53
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λ.Σοφουλάκης κατά του πρώην διευθυντή μάρκετινγκ της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας – Πάτρα 2006», Δημήτρη Τουλιάτου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Δ.Τουλιάτος ελέγχεται για την υπέρβαση κατά 8.000 ευρώ, πλην ΦΠΑ, του προϋπολογισμού που είχε καταρτιστεί για την επίσκεψη και φιλοξενία πρέσβεων από διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το διάστημα 13 έως 15 Μαΐου του 2005.
Κατηγορείται επίσης ότι ανέθεσε παράνομα σε ιδιωτική εταιρεία παραγγελία για παραγωγή 50.000 τεμαχίων διαφημιστικών κορδονιών λαιμού, αξίας 45.000 ευρώ, πλην ΦΠΑ, χωρίς εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Αναπτυξιακής Αχαΐας ΑΕ», όπως ονομαζόταν τότε ο Φορέας.
Κατηγορείται ακόμη ότι παραβίασε εντολή του Συντονιστή της Πολιτιστικής για τη δαπάνη διανομής των διαφημιστικών φυλλαδίων του Οργανισμού σε εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»

