30

Ο Πάου Γκασόλ είχε δύο ευκαιρίες στο τελευταίο λεπτό να γίνει… ήρωας στο Σαν Αντόνιο, οδηγώντας τους Γκρίζλις στη νίκη επί των Σπερς, όμως, ο Τιμ Ντάνκαν είχε άλλη γνώμη: Του έκοψε το σουτ, στη συνέχεια τον μάρκαρε και έτσι οι Σπερς επικράτησαν με 83-81

Ο Ντάνκαν έκοψε το σουτ του Γκασόλ, 56 πριν τη λήξη και ήταν αυτός που μάρκαρε τον Καταλανό, όταν έχασε το κρίσιμο λέι απ, 5,9 πριν το τέλος.

Με τη νίκη τους αυτή οι Σπερς παρέμειναν στην πρώτη θέση της Δύσης. Καλή εμφάνιση για τους ηττημένους έκανε ο Ιάκωβος Τσακαλίδης με 15 πόντους.

Στο Σιάτλ, οι Σόνικς πήραν τη νίκη με 116-114 επί των Φοίνιξ Σανς, χάρις στο τρίποντο του Ρέι Αλεν, 24 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Στο Λος Αντζελες, με 38 πόντους του Κόμπι Μπράιαντ και 23 πόντους από τον Όντομ, οι Λέικερς πήραν το ντέρμπι κόντρα στους Κλίπερς με 100-83.

Εν τω μεταξύ, ο ρούκι των Ντένβερ Νάγκετς Τζούλιους Χοτζ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ντιτρόιτ-Ιντιάνα 98-73

Μινεσότα-Ατλάντα 84-73

Τορόντο-Σάρλοτ 88-94

Μιλγουόκι-Νιού Τζέρσεϊ 83-95

Βοστώνη-Νέα Υόρκη 86-101

Μαϊάμι-Ορλάντο 84-93

Σαν Αντόνιο-Μέμφις 83-81

Σακραμέντο-Χιούστον 86-77

Σιάτλ-Φοίνιξ 116-114

Λέικερς-Κλίπερς 100-83

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters