26

Τα προβλήματα με τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αλκαζάρ μεταξύ Λάρισας και Ολυμπιακού συνεχίζονται. Η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει τελικά στους «ερυθρόλευκους» 1.400 εισιτήρια, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανέκδοσή τους καθώς έχουν ήδη διατεθεί από τους γηπεδούχους.

Έτσι σε περίπτωση που η Λάρισα δεν μπορέσει να υλοποιήσει την εντολή της ΕΠΟ, τότε ο αγώνας κινδυνεύει με αναβολή με τη νέα ημερομηνία να μην είναι φυσικά ακόμα γνωστή.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στη θεσσαλική πρωτεύουσα για τα μέτρα ασφαλείας, η αστυνομία επανέλαβε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή περιφρούρηση των φιλοξενούμενων οπαδών, αν ο αριθμός τους υπερβαίνει τους 1.400.

Με δεδομένο ότι βάσει της προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας, η φιλοξενούμενη ομάδα δικαιούται -υπό την έγκριση της αστυνομίας- το 40% των εισιτηρίων, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν μπόρεσε να βρει άλλη λύση παρά να αποφασίσει την αναδιανομή όλων των εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί και έχουν ήδη εξαντληθεί από τους φίλους της Λάρισας.

Ετσι, έδωσε εντολή να κυκλοφορήσουν 4.200 «μαγικά χαρτάκια», εκ των οποίων τα 2.800 θα πάρουν οι γηπεδούχοι και τα 1.400 ο Ολυμπιακός. Γεγονός που δημιουργεί μείζον πρόβλημα στην ΠΑΕ ΑΕΛ, όχι επειδή έχουν ήδη πωληθεί περίπου 7.500 για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά κυρίως γιατί υπάρχουν 3.500 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Τέλος η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε πρόστιμο 12 χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και 15 χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ Λάρισα, για επεισόδια στο μεταξύ τους αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ