66

Συζήτηση για την… μπασκέτα άνοιξαν Πίνι Γκέρσον και Γιόνας Καζλάουσκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό της Euroleague.

Ο τεχνικός της Μακάμπι προσπάθησε να εντοπίσει τα αίτια της ομάδας του σε εξωγενενίες παράγοντες:

«Μπορεί να μην παίξαμε καλά, αλλά πρέπει κάθε παιχνίδι να γίνεται με τις ίδιες συνθήκες. Στο ΣΕΦ η μία μπασκέτα είναι πιο κοντή και μάλλον δεν είναι τυχαίο, που όλες οι ομάδες δεν έχουν ξεπεράσει τους 75 πόντους.

Αναυδος ο τεχνικός του Ολυμπιακού από τις απόψεις του συναδέλφου του απάντησε:

«Τι να πω; Αφού και οι δύο ομάδες σουτάρουν και στις δύο μπασκέτες. Δε… μεταφέρουμε την κοντή μπασκέτα στο ημίχρονο.

» Όσοι λένε τέτοια, συνήθως τα κάνουν κιόλας. Εμείς θέλουμε να πάμε στο Ισραήλ και να παίξουμε με κανονικές συνθήκες.

» Εάν ετοιμάζονται να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, εμείς δεν μπορούμε να το προλάβουμε. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η νεανική μας ομάδα έχει πετύχει ήδη πολλά.

» Αλλά δε σταματάμε εδώ. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου θα δούμε τι κάνουμε εκτός έδρας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ