
Πρόωρος αποκλεισμός της Ζωής Δημοσχάκη από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης
Δεν τα κατάφερε η Ζωή Δημοσχάκη. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια έλαβε μέρος στον προκριματικό των 100μ ελεύθερο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στην Κίνα. Αποκλείστηκε όμως από τα ημιτελικά αφού ήλθε 8η με επίδοση 56.46.
30
Δεν τα κατάφερε η Ζωή Δημοσχάκη. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια έλαβε μέρος στον προκριματικό των 100μ ελεύθερο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στην Κίνα.
Η Δημοσχάκη δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά αφού ήλθε 8η με επίδοση 56.46.
Χτες, ο Ρωμανός Αλυφαντής πέτυχε τον καλύτερο χρόνο (58.90) στα προκριματικά των 100μ πρόσθιο και συνεχίζει στα ημιτελικά.
Αντίθετα ο Νίκος Ξυλούρης αποκλείστηκε από τα 200μ. ελεύθερο καθώς κατέλαβε την 15η θέση με χρόνο 1:47:50.
Το αρνητικό, τόσο για τον Αλυφαντή όσο και για τους υπόλοιπους Έλληνες κολυμβητές είναι ότι η σεζόν της μικρής πισίνας έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί στη χώρα μας και ήδη έχουν αρχίσει την προετοιμασία για την 50άρα, με βασικό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ιουνίου στη Βουδαπέστη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Σκληρό μήνυμα Τραμπ στην Αβάνα με νέο πακέτο κυρώσεων
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



