Πρωτιά με απώλειες για τη ΔΑΠ, άνοδος για ΠΑΣΠ και αριστερά σχήματα στους φοιτητές
Ομαλά διεξήχθησαν και φέτος οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές με τις παρατάξεις να ακολουθούν την... παράδοση των τελευταίων ετών, εκδίδοντας χωριστά τα αποτελέσματα. Πρωτιά με απώλειες για τη ΔΑΠ, άνοδος της ΠΑΣΠ και των αριστερών σχημάτων.
Ομαλά διεξήχθησαν και φέτος οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές με τις παρατάξεις να ακολουθούν την… παράδοση των τελευταίων ετών, εκδίδοντας χωριστά τα αποτελέσματα. Πρωτιά με μικρές απώλειες για τη ΔΑΠ, άνοδος της ΠΑΣΠ και των αριστερών σχημάτων.
Σύμφωνα με την ΟΝΝΕΔ με καταμετρημένες τις ψήφους σε 190 από τους 196 συλλόγους, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ λαμβάνει 40,18% (41,01% πέρυσι), η ΠΑΣΠ 25,96% (24,57% πέρυσι), η ΠΚΣ 15,58% (15,29% πέρυσι), η ΕΑΑΚ 7,06% (6,65% πέρυσι) και το Δίκτυο 2,15% (2,40% πέρυσι).
Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα σύμφωνα με την ΠΑΣΠ διαμορφώνονται ως εξής:
Σύμφωνα με την ΠΣΚ έλαβαν: ΔΑΠ ΝΔΦΚ: 39,53% (40,44% πέρυσι) – ΠΑΣΠ: 26,54% (25% πέρυσι) – ΠΣΚ: 15,53% (15,4% πέρυσι) – ΕΑΑΚ: 6,84% (6,85% πέρυσι) – Δίκτυο: 2,33% (2,12% πέρυσι)
Σύμφωνα με το Δίκτυο τα αποτελέσματα από 71 φοιτητικούς συλλόγους διαμορφώνονται ως εξής: ΔΑΠ 40,9%, ΠΑΣΠ έλαβε 26,9%, ΠΣΚ 15,2%, ΕΑΑΚ 7,8% και το Δίκτυο 4,1%.
Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα σε 21 από τους 38 συλλόγους, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκεντρώνει 40%, η ΠΑΣΠ 26% και η ΠΚΣ 15%.
Εξάλλου, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην Αρχιτεκτονική Σχολή κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.