
Πρόκριση στην Βιτόρια θέλει ο Ομπράντοβιτς και ο Καζλάουσκας επιστροφή στο Τελ Αβίβ
Αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση για το φάιναλ-4 μέσα στην Βιτόρια είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του, Γιόνας Καζλάουσκας πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ξανά στο Τελ Αβίβ μετά από μία εβδομάδα.
66
Αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση για το φάιναλ-4 μέσα στην Βιτόρια είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού το είπε ξεκάθαρα μετά την πρώτη νίκη επί της Ταού:
«Χρειαζόμαστε ακόμη μια νίκη για να προκριθούμε. Το επομενο βήμα έιναι να πάμε στη Βιτόρια για να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε εκεί την πρόκριση μας στον τελικό.
» Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας και να ελέγξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ. Οι παίκτες μου παίζουνε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά την πρόκρισή μας στα προημιτελικά.
» Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν καταλυτική, ειδικά όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιόνας Καζλάουσκας, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα είναι ξανά στο Τελ Αβίβ μετά από μία εβδομάδα.
«Οι παίκτες μου ήταν λίγο φοβισμένοι, αλλα αυτό είναι λογικό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε κακή άμυνα, αλλά η παρουσία μας στο δεύτερο ήταν έτσι όπως θέλουμε.
» Παίζουμε καλά μπροστά σε κόσμο, αλλά μερικές φορές αγχωνόμαστε. Θα επιστρέψουμε στο Τελ Αβίβ» είπε μετά την ήττα από την Μακάμπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και παγκόσμια προειδοποίηση ασφαλείας για τους Αμερικανούς



