
Αγωνία για τέσσερις στις ρεβάνς του Κυπέλλου UEFA
Με τη Σεβίλη και τη Σάλκε να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια από τις υπόλοιπες έξι ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, διεξάγονται την Πέμπτη οι ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου UEFA. Οι αγώνες: Μίντλεσμπρο-Βασιλεία, Ζενίτ-Σεβίλη, Σάλκε-Λέφσκι, Στεάουα-Ραπίντ.
26
Με τη Σεβίλη και τη Σάλκε να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια από τις υπόλοιπες έξι ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, διεξάγονται την Πέμπτη οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου UEFA.
Η ομάδα της Ανδαλουσίας, μετά το 4-1 του αγώνα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»,ταξιδεύει με άλλον αέρα στην Αγία Πετρούπολη προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ζενίτ και είναι φυσικά το φαβορί για την πρόκριση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.
Με τον ίδιο αέρα θα υποδεχτεί και η Σάλκε την Λέφσκι Σόφιας στην «Αούφ Αρίνα», αφού το 3-1 στη Βουλγαρία της δίνει το δικαίωμα να σκέφτεται το επόμενο βήμα. Πιο δύσκολα τα πράγματα για την Μίντλεσμπρο που παίζει στο «Ρίβερσάιντ» την Βασιλεία και καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα.
Στο Βουκουρέστι, σε ένα ματς πραγματικό… πόλεμο, η Στεάουα υποδέχεται τη Ραπίντ στον ρουμανικό «εμφύλιο». Το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1.
Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου UEFΑ (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων):
Μίντλεσμπρο-Βασιλεία (0-2)
Ζενίτ-Σεβίλη (1-4)
Σάλκε-Λέφσκι (3-1)
Στεάουα-Ραπίντ (1-1)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού

