
«Αγγλος ασθενής» δηλώνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Η μέτρια πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τελικά το μοναδικό πρόβλημα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο βρετανός άσος σε συνεντευξή του στο «ITV» με αφορμή το Μουντιάλ, αποκαλύπτει ότι πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Με λίγα λόγια έχει εμμονή με την τάξη...
26
Η μέτρια πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τελικά το μοναδικό πρόβλημα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο βρετανός άσος σε συνεντευξή του στο «ITV» με αφορμή το Μουντιάλ, αποκαλύπτει ότι πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.
Μέρος της συνέντευξης δημοσιεύεται στην «Independent» και η αποκάλυψη είναι αρκετά σοβαρή αν σκεφτεί κανείς ότι μία τέτοια διαταραχή μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μόνιμο.
Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξομολογείται πως συνηθίζει να ξανατακτοποιεί τα δωμάτια των ξενοδοχείων, όπου διαμένει με την αποστολή της ομάδας του, προκειμένου να… ηρεμήσει.
«Έχω αυτή τη διαταραχή, σύμφωνα με την οποία θέλω όλα να είναι τακτοποιημένα σε μια γραμμή ή σε ζευγάρια… Θέλω όλα να είναι τέλεια. Θα ήθελα να απαλλαγώ από αυτή τη συνήθεια, αλλά αν και προσπάθησα, δεν τα έχω καταφέρει», δήλωσε.
Παράλληλα αποκάλυψε πως το πάθος του για τα τατουάζ συνδέεται με το γεγονός ότι του αρέσει ο πόνος που του προκαλούν όταν τα «ζωγραφίζουν» στο σώμα του.
Μέχρι στιγμής στην Ρεάλ δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, αντίθετα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί οι πρώην συμπαίκτες που συνήθιζαν να κάνουν άνω κάτω τα αποδυτήρια της ομάδας και τα δωμάτια του ξενοδοχείου για να τον πειράξουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Σκληρό μήνυμα Τραμπ στην Αβάνα με νέο πακέτο κυρώσεων
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



