66

Με τον Βέλα Τζούνιορ στη σύνθεσή της είναι πιθανό να παραταχθεί η Λάρισα απέναντι στο Αιγάλεω στο καθοριστικό -για το ευρωπαϊκό τους μέλλον- σαββατιάτικο ματς.

Σίγουρη είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Κατσιαρού και του Νίκου Νταμπίζα, που «έβγαλαν» χωρίς προβλήματα την προπόνηση, ενώ το Σάββατο στο «Σίτι» επιστρέφει και ο Αλέξης Γαβριλόπουλος.

Επίσης, τρέξιμο άρχισε ο Γιάννης Χλωρός που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του (ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο), αλλά δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 12 Απριλίου.

Οι άλλοι δύο παίκτες που θα λείψουν σίγουρα από το ματς του Σαββάτου είναι ο τιμωρημένος Γκαλίτσιος (πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Διγκόζης στο δεξί άκρο της άμυνας) και ο τραυματίας Σπάσιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ