
Ακαρπη ισοπαλία στο «Ζερλάν» αφήνει ερωτηματικά για τη ρεβάνς σε Λιόν, Μίλαν
Το... χορτάρι του «Μεάτσα» θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, μετά τη λευκή ισοπαλία που έφεραν Λιόν και Μίλαν στο «Ζερλάν». Χωρίς τον Τιάγκο θα αγωνισθούν οι Γάλλοι στον επαναληπτικό.
66
Το… χορτάρι του «Μεάτσα» θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, μετά τη λευκή ισοπαλία που έφεραν Λιόν και Μίλαν στο «Ζερλάν».
Η απουσία του τιμωρημένου Ζουνίνιο ήταν εμφανής στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων, με συνέπεια οι «ροσονέρι» να πάρουν τα ηνία του αγώνα στα πρώτα λεπτά και να πλησιάσουν σε τρεις περιπτώσεις το γκολ.
Ο Κουπέ απομάκρυνε με τα πόδια τα σουτ του Σεβτσένκο στο 7 και στο 13, ενώ το σουτ του Κακά στο 12 έφυγε μόλις άουτ.
Σταδιακά, οι παίκτες του Ζεράρ Ουγιέ ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά η μοναδική καλή στιγμή τους στο πρώτο ημίχρονο ήταν μία σέντρα-φάουλ του Πεντρετί στο 26, που πέρασε απ όλους και ανάγκασε τον Ντίντα – που δεν είχε ορατότητα, να αποκρούσει την τελευταία στιγμή.
Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε πάντως για τη Μίλαν στο 45, με τον Σεφτσένκο να βρίσκεται απέναντι από τον Κουπέ, αλλά να μην επιδεικνύει ψυχραιμία και να σουτάρει πάνω στον Γάλλο τερματοφύλακα.
Το δεύτερο 45λεπτο είχε μάλλον κακό ρυθμό και λιγοστές φάσεις. Οι Ιταλοί έμοιαζαν ικανοποιημένοι με τη «λευκή» ισοπαλία και έδωσαν χώρο στη Λιόν, που όμως δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της.
Έτσι, οι Γάλλοι αρκέστηκαν κυρίως σε γεμίσματα και μακρινά σουτ, όμως ο Ντίντα ανησύχησε πραγματικά μόνο στο 83, όταν χρειάστηκε να διώξει σε κόρνερ το σουτ του Τιάγκο.
Οι «ροσονέρι» πήραν αυτό που ήθελαν στο «Ζερλάν» και πλέον περιμένουν τους πρωταθλητές Γαλλίας στη ρεβάνς του Μιλάνου, γνωρίζοντας ότι μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ αρκεί για να τους στείλει στους «4».
Διαιτητής: Κόνραντ Πλάουτς (Αυστρία)
Κίτρινες: Τιάγκο (χάνει τη ρεβάνς)- Κοστακούρτα
ΛΙΟΝ: Κουπέ, Κλερκ, Κρις, Κασάπα, Αμπιντάλ, Τιάγκο, Ντιαρά, Πεντρετί (68 Κλεμάν), Μαλουντά, Βιλτόρ, Κάριου (63 Φρεντ)
ΜΙΛΑΝ: Ντίντα, Κοστακούρτα (62 Μαλντίνι), Νέστα, Καλάτζε, Σερζίνιο, Γκατούζο, Πίρλο (85 Φόγκελ), Κακά, Ζέεντορφ, Τζιλαρντίνο (62 Ιντζάγκι), Σεφτσένκο
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από την ‘Λάμψη’»
- Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του: «Δεν θα μιλάω για τους διαιτητές» (pic)
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Βροχερή η φετινή Πρωτομαγιά – Ξεπέρασε τα 55 mm το ύψος βροχής στη Σέττα Εύβοιας
- Εσείς θα βλέπατε την ταινία «Θα παντρευτώ μια πόρνη για να κάνω οικονομία»;
- «Ο Έντρικ θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο»



