
Οι ομάδες του Μιλάνου σε εντός και εκτός έδρας αποστολές στο Champions League
H Ιντερ κοντράρεται με τη Βιγιαρεάλ στο «Μεάτσα», ενώ στο «Ζερλάν», η Λιόν περιμένει τη Μίλαν στο δεύτερο μέρος των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League, την Τετάρτη (21:45).
26
H Ιντερ κοντράρεται με τη Βιγιαρεάλ στο «Μεάτσα», ενώ στο «Ζερλάν», η Λιόν περιμένει τη Μίλαν στο δεύτερο μέρος των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League.
Στο Μιλάνο, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λουίς Φίγκο. Ο Πορτογάλος μέσος της Ιντερ δεν κατάφερε να προπονηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα, ενώ απουσίασε από τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Πάρμα.
Εφόσον ο Φίγκο δεν καταφέρει να αγωνιστεί, ο τεχνικός των «νερατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, θα χρησιμοποιήσει τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς στη δεξιά πλευρά ή θα χρησιμοποιήσει τον Χαβιέ Ζανέτι σε πιο προωθημένο ρόλο.
Στη Γαλλία, η Λιόν θέλει να ανατρέψει τα προγνωστικά κόντρα στη Μίλαν. Ο βραζιλιάνος αμυντικός της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Κρις, δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να μείνει μακριά από τη διαδικασία των πέναλτι.
Ο Βραζιλιάνος διεθνής αμυντικός, ελπίζει οι αγώνες για την προημιτελική φάση του Champions League να μην κριθούν στη συγκεκριμένη διαδικασία γιατί η Μίλαν έχει πλεονέκτημα με τον έμπειρο Ντίντα κάτω από τα δοκάρια της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήνυμα Τσίπρα: Η Πρωτομαγιά σημαίνει αντίσταση, αγώνας, ελπίδα
- Ο Μάικλ Τζάκσον, ο Τζέφρι Έπσταϊν και ένας στρατός από τρολ στο πλευρό του «Βασιλιά της Ποπ»
- Αλέκος Παναγούλης: Λίγα λόγια μπροστά στο φέρετρό του
- Οι τιμές των διαθέσιμων εισιτηρίων για το Final-4
- Μέση Ανατολή: Ποιες χώρες θα υποφέρουν περισσότερο από το πετρελαϊκό σοκ που προκαλεί ο πόλεμος
- Βακτήριο που σχεδιάστηκε με ΑΙ παραβιάζει βασικό κανόνα της ζωής




