
Οι ομάδες του Μιλάνου σε εντός και εκτός έδρας αποστολές στο Champions League
H Ιντερ κοντράρεται με τη Βιγιαρεάλ στο «Μεάτσα», ενώ στο «Ζερλάν», η Λιόν περιμένει τη Μίλαν στο δεύτερο μέρος των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League, την Τετάρτη (21:45).
26
H Ιντερ κοντράρεται με τη Βιγιαρεάλ στο «Μεάτσα», ενώ στο «Ζερλάν», η Λιόν περιμένει τη Μίλαν στο δεύτερο μέρος των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League.
Στο Μιλάνο, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λουίς Φίγκο. Ο Πορτογάλος μέσος της Ιντερ δεν κατάφερε να προπονηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα, ενώ απουσίασε από τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Πάρμα.
Εφόσον ο Φίγκο δεν καταφέρει να αγωνιστεί, ο τεχνικός των «νερατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, θα χρησιμοποιήσει τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς στη δεξιά πλευρά ή θα χρησιμοποιήσει τον Χαβιέ Ζανέτι σε πιο προωθημένο ρόλο.
Στη Γαλλία, η Λιόν θέλει να ανατρέψει τα προγνωστικά κόντρα στη Μίλαν. Ο βραζιλιάνος αμυντικός της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Κρις, δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να μείνει μακριά από τη διαδικασία των πέναλτι.
Ο Βραζιλιάνος διεθνής αμυντικός, ελπίζει οι αγώνες για την προημιτελική φάση του Champions League να μην κριθούν στη συγκεκριμένη διαδικασία γιατί η Μίλαν έχει πλεονέκτημα με τον έμπειρο Ντίντα κάτω από τα δοκάρια της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Αποκαρδιωτική καταστροφή – Φωτιά βόρεια της Μαδρίτης έχει κάψει 120.000 στρέμματα
- Πώς η Κίνα θα γυρίσει το παιχνίδι στην οικονομία της
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- ΚΚΕ: Αντί ο Μητσοτάκης να κουνάει το δάχτυλο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, να επιστρέψει τα κλεμμένα στους αγρότες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]
- Πώς οι Τούρκοι τουρίστες αλλάζουν το Ανατολικό Αιγαίο


