
Στον τελικό του Champions League βόλεϊ ο Ηρακλής
Συνεπέστατος για μία ακόμη φορά. Ο Ηρακλής πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του φάιναλ φορ του Champions League βόλεϊ επικρατώντας με 3-2 σετ της Μπέλγκοροντ ύστερα από έναν συναρπαστικό ημιτελικό που είχε διάρκεια περίπου δυόμιση ωρών. Ο «γηραιός» την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Τρεβίζο.
26
Συνεπέστατος για μία ακόμη φορά. Ο Ηρακλής πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του φάιναλ φορ του Champions League βόλεϊ επικρατώντας με 3-2 σετ της Μπέλγκοροντ ύστερα από έναν συναρπαστικό ημιτελικό που είχε διάρκεια περίπου δυόμιση ωρών στη Ρώμη.
Ο «γηραιός» την Κυριακή (6.30 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει την ιταλική Τρεβίζο, σε μία ακόμα δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Αλέκου Λεώνη.
Η ελληνική ομάδα με τη βοήθεια περίπου τριών χιλάδων φιλάθλων, που ταξίδεψαν στην Ιταλία, της κράτησε την ψυχραιμία της στα δύσκολα, αφού βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ από τους Ρωσους, όμως δεν το έβαλε κάτω.
Με οδηγό τον ιταλό Τσέρνιτς (21 πόντους) και το ανακάτεμα της… τράπουλας από τον Έλληνα τεχνικό, ο Ηρακλής μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2 και στο τάι μπρέικ να πάρει από την αρχή το προβάδισμα.
Έτσι ο «γηραιός» όπως και το 2005, έτσι και φέτος άφησε εκτός διεκδίκησης την Λοκομοτίβ, όμως ελπίζει ότι το 2006 θα μπορέσει να επιστρέψει στη Θεσσαλαονίκη με το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Tα σετ: 26-24, 23-25, 22-25, 25-23, 15-13.
Λεώνης: Στις λεπτομέρειες
Ο προπονητής του Ηρακλή αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού τόνισε: «Απόψε το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Ηρακλής ήρθε εδώ με τον τίτλο του αουτσάιντερ και έτσι συνεχίζουμε.
»Όσοι γνωρίζουν από βόλεϊ, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε τελικό και με αντίπαλο τη Σίσλεϊ Τρεβίζο. Δεν χωράνε προβλέψεις και θα ήταν καλό σε τέτοιες περιπτώσεις και μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση, όπως αυτή που θα έχει αύριο ο Ηρακλής, να κρατάμε τα στόματά μας κλειστά».
Σίσλεϊ Τρεβίζο-Ντιναμό Μόσχας 3-0
Η Σίσλεϊ Τρεβίζο δικαίωσε τα προγνωστικά και εξασφάλισε με μεγάλη άνεση την πρόκριση στον τελικό του Champions League ανδρών του βόλεϊ.
Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία του φάιναλ-φορ της Ρώμης, η ιταλική ομάδα επιβλήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία της ρωσικής Ντιναμό Μόσχας με 3-0 σετ.
Τα σετ: 25-20, 25-14, 25-21
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Σκληρό μήνυμα Τραμπ στην Αβάνα με νέο πακέτο κυρώσεων
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



