
Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε στην premier league ο Ρόμπεν της Τσέλσι
Με αποκλεισμό από τους επόμενους τέσσερις αγώνες της Τσέλσι τιμωρήθηκε ο Αριεν Ρόμπεν από την αρμόδια επιτροπή του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία απέρριψε την έφεση, την οποία είχε καταθέσει η Τσέλσι, για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο νεαρός Ολλανδός.
66
Με αποκλεισμό από τους επόμενους τέσσερις αγώνες της Τσέλσι τιμωρήθηκε ο Αριεν Ρόμπεν από την αρμόδια επιτροπή του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία απέρριψε την έφεση, την οποία είχε καταθέσει η Τσέλσι, για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο νεαρός Ολλανδός.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «μπλε» τιμωρήθηκε με αποβολή στο 62 της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τη Γουέστ Μπρομ για επικίνδυνο μαρκάρισμα (με τα δύο πόδια) στον Τζόναθαν Γκρίνινγκ.
Μάλιστα, και ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Μπράιαν Ρόμπσον, παραδέχθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ότι η απευθείας κόκκινη ίσως και να ήταν λίγο υπερβολική.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποινή στον Ρόμπεν είναι τόσο «βαριά», επειδή ο Ολλανδός είναι υπότροπος, καθώς είχε αποβληθεί και τον Ιανουάριο στον αγώνα με τη Σάντερλαντ.
Έτσι, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα τον έχει στην διάθεση του για τους αγώνες πρωταθλήματος με την Τότεναμ, τη Φούλαμ και τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και για τον αγώνα Κυπέλλου με την Νιούκαστλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Βουλή των ΗΠΑ εγκρίνει στρατιωτικές δαπάνες άνευ προηγουμένου 1,150 τρισ. δολαρίων για το 2027
- Βραζιλία: Η κυβέρνηση δεν θα «κάτσει να κλάψει», δηλώνει ο Λούλα για τους επιπλέον δασμούς του Τραμπ
- Το Ιράν ανακοίνωσε πως «χτυπήθηκε» δεξαμενόπλοιο στην περιοχή του Ορμούζ
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ


