
Eντός αποστολής Ολυμπιακού ο Στολτίδης, εκτός ο Οκκάς
Ο Ιεροκλής Στολτίδης συμπεριελήφθηκε τελικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Καραίσκάκη. Αντίθετα ο Τροντ Σόλιντ άφησε εκτός τον Γιάννη Οκκά, για προληπτικούς κυρίως λόγους.
66
Ο Ιεροκλής Στολτίδης συμπεριελήφθηκε τελικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Καραίσκάκη. Αντίθετα ο Τροντ Σόλιντ άφησε εκτός τον Γιάννη Οκκά, για προληπτικούς κυρίως λόγους.
Ο «ερυθρόλευκος» μέσος επέστρεψε από την τιμωρία του καθώς δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αλλά είχε μερικές ενοχλήσεις την Παρασκευή (3/3) με τη συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη.
Την επομένη πάντως, κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και να συμπεριληφθεί στην αποστολή, το πρόβλημα πάντως παρουσιάστηκε στον Γιαννάκη Οκκά.
Ο Κύπριος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους, ο Τροντ Σόλιντ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής προκειμένου να τον προφυλάξει.
Στην αποστολή μετέχουν οι: Ανατολάκης, Καφές, Ταραλίδης, Κωνσταντίνου, Σούρερ, Ριβάλντο, Μπουλούτ, Λέμενς, Πάντος, Γεωργάτος, Ντάνι, Καστίγιο, Μάριτς, Καψής, Κωστούλας, Στολτίδης, Μπαμπανγκίντα, Τουρέ, Νικοπολίδης και Τζόρτζεβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο των αρχών με την ένοπλη επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη
- Γάζα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «καταδικάζει» τον Global Sumud Flotilla
- ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Οπλων
