
Ρεντζιάς και Βαγιαδολίδ έλυσαν πρόωρα τη συνεργασία τους
Η Βαγιαδολίδ και ο Ευθύμης Ρεντζιάς αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους κι έτσι ο Ελληνας σέντερ δεν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο που είχε μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Καταλυτικό ρόλο φαίνεται ότι έπαιξε ο τραυματισμός του.
66
Η Βαγιαδολίδ και ο Ευθύμης Ρεντζιάς αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους κι έτσι ο Ελληνας σέντερ δεν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο που είχε με την ισπανική ομάδα μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ρεντζιάς αγωνίστηκε σε 10 αναμετρήσεις με τη Βαγιαδολίδ, καθώς υπέστη η ρήξη μηνίσκου στις 13 Δεκεμβρίου και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.
Στις 19 Δεκεμβρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση και πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Ωστόσο, οι διοικούντες τη Βαγιαδολίδ δεν θεώρησαν την προσφορά του Ελληνα σέντερ αρκετή και οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Επιθέσεις στο Ιράν από τις ΗΠΑ, ακούγονται εκρήξεις σε σημεία που χτυπήθηκαν και χθες
- Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Το να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας είναι σπουδαίο»
- ΗΠΑ: Υποψίες ρωσικής εμπλοκής σε ιρανικές επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων της CIA στη Μέση Ανατολή
- Τέλος από τον Ηρακλή Μπασινάς κι Αμανατίδης: Αναλαμβάνει νέος αθλητικός διευθυντής.
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Κάλυμνο
- Πώς οι «Fininfluencers» επηρεάζουν τους επενδυτές




