Τουλάχιστον 65 νεκροί από πυρκαγιά σε εργοστάσιο του Μπανγκλαντές
Τουλάχιστον 65 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 80 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε υφαντουργείο της πόλης Τσιταγκόνγκ του Μπανγκλάντες. Οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.
30
Τουλάχιστον 65 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 80 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε υφαντουργείο της πόλης Τσιταγκόνγκ του Μπανγκλάντες. Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, δεδομένου ότι την ώρα του δυστυχήματος στο εργοστάσιο βρίσκονταν περίπου 1.500 άτομα, κυρίως γυναίκες.
Το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι αγνοούνται τουλάχιστον 200 άτομα.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα και διασώστες. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η κεντρική πύλη του εργοστασίου ήταν κλειδωμένη από έξω με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να παγιδευθούν στο εσωτερικό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Μια νέα έρευνα ανακάλυψε ποιοι υπερβάλουν με το αλάτι στο φαγητό
- Σαρωτικοί έλεγχοι για ΦΠΑ – Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ e-shops και μικρές επιχειρήσεις
- Ελληνική οικονομία: Πόσο χαμηλώνει ο πήχης λόγω πολέμου;
- Explosive Media: Τα «αθώα» Lego που «νίκησαν» τον Τραμπ – Τα κινούμενα σχέδια στον… πόλεμο
- Συνταγή: Ριζότο με μελάνι σουπιάς
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον σχεδιασμό για πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κούβα
- HSBC: Το πληθωριστικό κύμα δεν τέλειωσε, μάλλον…
- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-128x85.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442