
Το ποσό των 300.000 έκρυβε ο φάκελος του Κόκκαλη για την «τριάρα» επί της ΑΕΚ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού «διάλεξαν» για ακόμα μια φορά το σωστο φάκελο από τα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη! Ο πρόεδρος των «ερυθρολέυκων» κοστολόγησε με 100.000 ευρώ κάθε γκολ που θα έμπαινε επί της ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι θα μοιραστούν τελικώς το ποσό των 300.000 ευρώ!
66
Οι παίκτες του Ολυμπιακού «διάλεξαν» για ακόμα μια φορά το σωστο φάκελο από τα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη! Ο πρόεδρος των «ερυθρολέυκων» κοστολόγησε με 100.000 ευρώ κάθε γκολ που θα έμπαινε επί της ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι θα μοιραστούν τελικώς το ποσό των 300.000 ευρώ!
«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Μίλησαν οι παίκτες της ομάδας. Παίξαμε καλά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» είπε ο Σ. Κόκκαλης.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Οκκάς δήλωσε:
«Είχαμε άγχος και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάληξη του ματς. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά.
» Οι φίλαθλοι μάς φώναζαν για το πρωτάθλημα και όταν άρχιζε το πρωτάθλημα. Θεωρητικά έχουμε μεγάλο προβάδισμα, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.
» Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κρατήσουμε αυτό που κερδίσαμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Πετύχαμε 4 στα 4 και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κάναμε κάτι που έκαναν λίγοι».
Τουρέ: Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
«Ήταν μια σημαντική νίκη. Όλοι με ρωτούν για την ενδεχόμενη μετεγγραφή μου. Εγώ έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αν είναι να μετεγγραφώ θα συζητήσω με τον πρόεδρο.
» Ήμουν κουρασμένος από το Κόπα Άφρικα αλλά η απόφαση να χρησιμοποιηθώ ανήκε στον προπονητή μου».
Γρηγόρης Γεωργάτος: «Ο καθένας κοιτάει να κάνει καλά τη δουλειά του. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Σαφώς ο Ολυμπιακός χρειάζεται νέα πρόσωπα, χωρίς όμως να είναι η θέση μου να πω κάτι».
Σάββας Θεοδωρίδης: «Σόλιντ δίκαιος και ο Ολυμπιακός θα γίνει καλύτερος μαζί του. έχουμε ακόμα να κερδίσουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Τεράστια τα κενά ασφαλείας στα δικαστήρια – Ελλείψεις και μετά τα όσα έγιναν με τον 89χρονο
- Πρωτογενές πλεόνασμα: Πώς φτάσαμε στο 4,9% – Ο ρόλος του πληθωρισμού και… τα νοικοκυριά σε απόγνωση
- Ηλεία: «Καλό ταξίδι bro μου…» – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 13χρονου που σκοτώθηκε με πατίνι
- LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός
- Τι συμβαίνει στο Χόλιγουντ; Η εμφάνιση της Ολίβια Γουάιλντ προβληματίζει

