
Σπεύδει να… δέσει τον Λαγό ο Ηρακλής με πρόταση ανανέωσης για έναν χρόνο
Πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του έκανε η ΠΑΕ Ηρακλής στον Παναγιώτη Λαγού, που όπως είναι γνωστό αποτελεί μετγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Οι «κυανόλευκοι» προτείνουν ανανέωση για έναν χρόνο, σύντομα θα απαντήσει ο παίκτης.
66
Πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του έκανε η ΠΑΕ Ηρακλής στον Παναγιώτη Λαγού, που όπως είναι γνωστό αποτελεί μετγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.
Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2007 και η «κυανόλευκη» διοίκηση κάλεσε τον εκπρόσωπο του παίκτη, δικηγόρο Λάκη Σημαιοφορίδη και του πρότεινε επέκταση έως το καλοκαίρι του 2008.
Η πλευρά του παίκτη επιφυλάχιηκε να απαντήσει σύντομα, ενώ δεν έγινε γνωστό το ύψος για την πρόταση αυτή.
Ο Λαγός, πάντως, άρχισε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, κυρίως με τρέξιμο και η εξέλιξη της κατάστασής του παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο με αβέβαιη την δυνατότητα συμμετοχής του στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ο Λαουάλ παρουσίασε ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ αύριο αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάστασή του.
Οι Σεγκιρί και Στεφανής συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.
«Σβήστηκε» το πρόστιμο
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή της ΕΠΑΕ, ο οποίος είχε επιβάλλει στον «γηραιό» πρόστιμο 5.000 ευρώ, για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΕΚΤ: Η καθησυχαστική Λαγκάρντ και οι φωνές για τις επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- «Σε συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε ο Γιούρτσεβεν» (pic)
- Αρχεία Έπσταϊν: Η Πάμ Μπόντι καλείται να δώσει εξηγήσεις στο Κογκρέσο
- Σιμόνε Σότσα: Την Παρασκευή AVAR στην Ιταλία, την Κυριακή διαιτητής στην Τούμπα
- Αμπελόκηποι: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 72χρονη που λειτουργούσε παράνομο γηροκομείο – «Θα την πετάξω στα σκουπίδια»
- Υποκλοπές: Παραίτηση Τζαβέλλα ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών




