
Σε αδιέξοδο ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από το Αιγάλεω
«Εχουμε κακή ψυχολογία και πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για να ανακάμψουμε στην συνέχεια». Ο Ιφεάνι Ουντέζε ήταν ο μόνος που μίλησε από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, θέλοντας να φτιάξει το κλίμα μετά την πέμπτη φετινή ήττα του «δικεφάλου».
26
Η τελευταία, πέμπτη εφετινή, ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα δημιούργησε πλήρες αδιέξοδο στην ομάδα, η οποία δεν έχει το ηθικό των προηγούμενων εβδομάδων, ούτε και τη «λάμψη» της αισιοδοξίας του πρώτου διαστήματος της παρουσίας του Γιώργου Κωστίκου στην τεχνική ηγεσία της.
Το ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας έγινε χωρίς παρουσία οπαδών, άρα και χωρίς αποδοκιμασίες. Ούτε κάποιος παράγων έδωσε το παρόν στην προπόνηση και το πρόγραμμα περιλάμβανε δίτερμα για όσους δεν αγωνίστηκαν χθες και αποθεραπεία για όσους έπαιξαν στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ επιστρέφει και ο Αραμπατζής.
Από τους ποδοσφαιριστές ο μόνος που μίλησε ήταν ο Ιφεάνι Ουντέζε, ο οποίος αναφέρθηκε στην ύπαρξη ψυχολογικού προβλήματος.
«Εχουμε κακή ψυχολογία και πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για να ανακάμψουμε στην συνέχεια. Δεν είναι θέμα άμυνας ή άλλων γραμμών. Σε όλες τις γραμμές πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε» είπε.
Πριν την προπόνηση μίλησε στους παίκτες ο Γιώργος Κωστίκος, ο οποίος προσπάθησε να τονώσει το φιλότιμο των παικτών του, αλλά και να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή εμφάνισή τους.
Ο ίδιος επιχείρησε να τους δικαιολογήσει, επικαλούμενος την πίεση που υφίστανται, αλλά ζήτησε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων εν όψει της δύσκολης συνέχειας με τον αγώνα του Σαββάτου στη Λάρισα κατά της τοπικής ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ακόμα και τα κοτοπουλάκια απολαμβάνουν τα ανθρώπινα χάδια
- Σωτήρης Καλυβάτσης: Ποιες είναι οι σχέσεις του με τους ΑΜΑΝ
- Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη «Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις ένοπλες επιθέσεις από τον 89χρονο – Τι λέει για το επιχειρησιακό σχέδιο
- Κίνδυνος τιμωρίας για τον ΠΑΟΚ – Τον κάλεσε σε ακρόαση η ΔΕΑΒ για σπασμένα καθίσματα
- Μια αγωνιστική στον ΟΦΗ από την ΔΕΑΒ για ρίψη κροτίδας


