Τον Χίντινγκ έχρισε διάδοχο του ο Σβεν Γκόραν Έρικσον
Ο Σβεν-Γκόραν Ερικσον, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας μετά την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποκάλυψε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sun», ότι ο Γκούους Χίντινκ θα είναι ο διάδοχός του.
Ο Σβεν-Γκόραν Ερικσον, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας μετά την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποκάλυψε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sun», ότι ο Γκούους Χίντινκ θα είναι ο διάδοχός του στον πάγκο των «τριών λιονταριών».
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Σουηδός προπνητής είπε σε εστιατόριο της Στοκχόλμης, όταν ρωτήθηκε από τους συνδαιτημόνες του για το θέμα: «Θα είναι ο Χίντινκ και καλή του τύχη».
Αυτή τη στιγμή ο Χίντινκ έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης της Αϊντχόφεν και της εθνικής Αυστραλίας, ενώ οδήγησε την τελευταία στη δεύτερη παρουσία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά την πρόκριση σε βάρος της Ουρουγουάης.
Ο Ολλανδός προνητής οδήγησε τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ολλανδίας και της Νότιας Κορέας στους ημιτελικούς στα Μουντιάλ του 1998 και του 2002.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Κάρλος Βινίσιους της Γκρέμιο, μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ πριν από δύο καλοκαίρια, έχασε τρία πέναλτι μέσα σε διάστημα έξι λεπτών -για την ίδια μάλιστα φάση- στο τελευταίο ματς της ομάδας του για το Κόπα Σουνταμερικάνα...