
Πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς
Ο Φάμπιο Καπέλο αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, εν όψει της νέας περιόδου και φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει τις εισιγήσεις του. Μία από αυτές είναι και η απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.
26
Είναι γνωστό, ότι ο Φάμπιο Καπέλο αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, εν όψει της νέας περιόδου, ενώ πρόσφατα είναι τα δημοσιεύματα που αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αποκαλύπτουν τις εισηγήσεις του Ιταλού τεχνικού προκειμένου να συμφωνήσει με τους «μερένγκες».
Μία από αυτές είναι και η απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, τον ο οποίο ο Καπέλο θέλει να πάρει μαζί του στο ταξίδι από το Τορίνο και την Γιουβέντους, στην Μαδρίτη και την Ρεάλ.
Οπως μάλιστα αποκαλύπτει σήμερα η ισπανική εφημερίδα «As», ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των διοικούντων την Ρεάλ, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος που αναφέρει «Σχέδιο 2006: Ιμπραϊμοβιτς και άλλοι πέντε παίκτες», προσθέτοντας ότι πρόκειται για τον Λούκας Ποντόλσκι της Κολονίας, τον Ασλεϊ Κόουλ της Αρσεναλ, τον Κρίστιαν Πάουλσεν της Σάλκε, τον Τσάμπι Αλόνσο της Λίβερπουλ και τον Ραούλ Γκαρσία της Οσασούνα.
Κοινός παρονομαστής για τους προαναφερθέντες είναι ότι όλοι είναι κάτω από 26 ετών, αλλά πρωταγωνιστές στις ομάδες τους και με σημαντική αγωνιστική εμπειρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Χρηματοδότηση για την Σχολή Ασωμάτων ύψους 5.000.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης
- Πρωτομαγιά: Ραγδαία αλλαγή του καιρού – Ψυχρό κύμα από την Ουκρανία φέρνει βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
- Αλέξης Τσίπρας: Το πρωί καθηγητής, το βράδυ ντελιβεράς – Το αξιακό κόστος στην Ελλάδα των «γαλάζιων» ακρίδων
- Υπόθεση D4vd: Τα «φρικιαστικά» βήματα του διαμελισμού της 14χρονης
- Φάμελλος: Η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να λύσει τα προβλήματα των αλιέων
- «Πάμε μια βόλτα;»: Την Κυριακή έρχεται το β’ μέρος του αφιερώματος στον Λάκη Λαζόπουλο



